Film i TV

I Supergirl leti

Aside Banners

Prvi trailer za seriju ‘Supergirl’ je smiješan, blesav, ljigav i pomalo napaljujuć

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je došao red i na Supergirl da dobije svoju vlastitu seriju, a glavni joj je i vjerojatno jedini adut slatkica Melissa Benoist. Pfff, nama dovoljno!

supergirl 2Dok Marvel pokušava uspostaviti dominaciju na kino platnu, DC dobiva rat na malim ekranima, a trenutno je teže naći nekog od njihovih superjunaka koji nema svoju seriju, nego one koji imaju! Ono što je započelo Arrowom se sada razgranalo u 10-ak različitih serija s po nekoliko spin-offa, a najnoviji je član obitelji Supergirl, eksploatacijski show toliko očito namijenjena tinejdžericama i napaljenim geekovima da bi suptilnije bilo jedino da su nam tvorci serije na tijelo tetovirali natpis “Supergirl – mlada slatka cura pronalazi smisao svog života u pripijenom kostimu“.

To je otprilike i radnja serije, a sve ono što možemo očekivati itekako je vidljivo iz čak 6 minuta trailera koji je CBS upravo objavio. Već sada ga opisuju kao nekakvu mješavinu Smallvillea, Arrowa i svakog ikada snimljenog teen filma/serije, a neki idu toliko daleko da pronalaze vrlo jasne poveznice s nedavno prikazanom parodijom SNL-a na lik i djelo popularne Black Widow. Pogledajte, provjerite i prosudite sami!

Supergirl – promo trailer:

Prije svega, Melissa Benoist koja glumi naslovnu junakinju je hooooot! Naravno, morali su ju isfurati kao jadnu šmokljanicu koja radi nekakav šugavi posao i šefici nosi kavu te je odjevena kao amiška bakica, ali jednom kada odjene svoj kostimić (pogotovo onu prvu varijantu na 4:10, *šaka u usta*) počinje pravi show i stvari postaju eksponencijalno zanimljivije. Ružno je reći, ali upravo će faktor napaljenosti geekova (priznajemo, krivi smo, ali i mi smo samo ljudi… koji se rajcaju na seksi ženske u uskim kostimima!) vjerojatno odlučiti o sudbini ove serije jer nekih drugih aduta baš i nema.

supergirl 3

Specijalni efekti na razini lošije verzije Sharknada? Hoće-neće romantična priča u kojoj će se jadna Supergirl naći u ljubavnoj dilemi između zgodnog kolege koji je zaljubljen u nju 100 godina ili zgodnog fotografa koji je isto valjda zaljubljen u nju, ali samo dva tjedna? Koketiranje s idejom kako će se u nekom trenutku u seriji pojaviti mnogo poznatiji “rođak” Superman? Calista Flockhart (ta je još živa?!) kao bešćutna kujo-šefica koja si je očigledno počupala sve obrve i ofarbala ih sivim flomasterom te sada prosipa nekakve nebulozne traktate o ženama i djevojkama? Da, nije baš da Supergirl ima nekog potencijala, ali hej… gledali smo serije i s mnogo manje za ponuditi pa ćemo dati priliku i ovom čudu!

TAGOVIDC Melissa Benoist supergirl superman

Komentiraj