Film i TV

Nešto nam tu smrdi

Banner 300

Prvi trailer za SF ‘Passengers’ nam donosi Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta kao spasitelje čovječanstva

Jedan od najiščekivanijih SF blockbustera zimske sezone je napokon dobio prvi trailer, ali nije da smo ostali previše impresionirani.

Piše , Objavljeno

Dugo je godina scenarij za romantični SF triler Passengers bio zatočen u limbu neostvarenih projekata, a sada je Sony napokon skupio lovu i bubnuo 120 milijuna dolara da se ta stvar i snimi. U glavnim su ulogama angažirani Jennifer Lawrence i Chris Pratt, a priča se vrti oko buđenja njihovih likova na ogromnom kolonizacijskom brodu koji prevozi više od 5 000 ljudi sa Zemlje na udaljenu planetu. Kako putovanje traje 120 godina, svi su putnici smješteni u hibernacijske komore, ali prerano buđenje ova dva lika uslijed neočekivanog kvara pokreće niz događaja koji bi mogli ugroziti sve putnike ovog broda, a moguće i cijelo čovječanstvo!

Passengers – trailer:

Iako je u prvotnom scenariju Passengers trebao biti više jezivi triler (s likom Chrisa Pratta koji se budi iz hibernacije i shvaća kako će 90 godina provesti sam, pa odluči probuditi lik Jennifer Lawrence) ipak je odlučeno kako će se ići s nešto romantičnijom varijantom, a mediji ovaj film već prozivaju “Titanik u svemiru“. Naravno, produkcijski sve izgleda vrhunski i uistinu možemo uživati u bravurama dvoje glavnih glumaca, ali nekako nam se čini kako smo ovu priču gledali već milijun puta. Nadamo se samo kako je scenarij uistinu toliko dobar da će ipak biti mnoštvo novina i zanimljiv twist na kraju (kako je najavljeno u traileru), a hoće li nam se želje ispuniti vidjeti ćemo već 21. prosinca ove godine!

TAGOVIchris pratt film Jennifer Lawrence passengers sf

Komentiraj