Film i TV

Uzbuđeni smo!

Aside Banners

Prvi trailer za spektakl ‘Captain America: Civil War’ je vani i priznajemo… izgleda fantastično!

Piše , Objavljeno

Kažu kako je Captain America: Civil War zapravo Avengers 3 prije Avengersa 3, a mi im to sada i vjerujemo. Prvi trailer je vani i bome nije razočarao.

captain 2Mnogi se neće složiti samnom, ali dobri Marvelovi superjunački filmovi se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Da, svi oni imaju velike hollywoodske face, cool specijalne efekte i nabrijane akcijske scene, ali priče su im šablona na klišeju zamotana u foliju nebuloze. Superiorna inteligencija koja svijet želi uništiti tako da digne komad Zemlje i doslovno ga baci natrag na naš planet? Ma daj molim te… Zato valjda nisam niti očekivao bogzna što od novog Marvelovog čuda, spektakla Captain America: Civil War, pa je razumljivo da sam nakon ovog trailera ostao raskebečenih očiju i viseće vilice.

Captain America: Civil War – trailer:

Holy shit, ovo izgleda jako dobro. Stavimo na stranu akciju i specijalne efekte, pojavljivanje dobro nam znanih starih junaka, ali i nekih novih lica poput Black Panthera (Chadwick Boseman) i opaku akciju jer izgleda kako ovaj nastavak napokon ima priču koja ne samo da ima smisla, već i znači nešto na dubljoj, ljudskoj razini. A upravo je to ključni element koji je falio gotovo svakom nedavnom filmu iz ovog stripovskog svemira…

captain

Svijet se boji superjunaka i želi njihovu veću kontrolu, pogotovo nakon sranja koje je izveo Bucky aka Winter Soldier (Sebastian Stan), a njegov dobri drugar Amerika (Chris Evans) će učiniti sve da nitko ne naudi njegovom prijatelju. Na žalost, to će ga dovesti u sukob sa svojim dosadašnjim kolegama-superjunacima predvođenima Iron Manom (Robert Downey Jr.), a tko će na kraju izaći kao pobjednik, vidjeti ćemo već 6. svibnja 2016. godine.

TAGOVICaptain America civil war iron man marvel superjunak

Komentiraj