Film i TV

Pauk plete mrežu

Aside Banners

Prvi trailer za “The Amazing Spider-Man 2” najavljuje spektakl i opake protivnike

Piše , Objavljeno

Veliki su studiji krenuli u marketinšku ofenzivu, tako da je i Sony odlučio lansirati prvi trailer za jednu od svojih najvećih proljetnih uzdanica.

spider man 2

Peti film o Čovjeku-pauku u zadnjih 13 godina?! Sasvim dovoljan dokaz da se radi o jednom od najpopularnijih superjunaka današnjice, kojem po slavi i zaradi mogu parirati jedino Superman, Batman i Iron Man. Tako će drugi serijal ovog neobičnog mutanta, kojeg su Sony i redatelj Marc Webb započeli 2012. godine, svoj drugi nastavak dobiti za otprilike pola godine (svibanj 2014.), a Peter Parker će tom prilikom ispaljivati svoje mreže na set potpuno novih neprijatelja.

Andrew Garfield će ponoviti ulogu Spider-Mana (moramo priznati da to radi znatno bolje od kolege mu Tobeyja Maguirea), a uz njega će se opet naći prelijepa Emma Stone kao Gwen Stacey, te Sally Field i Martin Sheen kao ujak May i ujak Ben. S druge strane pak čeka poveća hrpica neprijatelja, predvođenih Parkerovim “prijateljem” Harryem Osborneom (Dane DeHaan), te Electrom (Jamie Foxx) i Rhinom (Paul Giamatti). Kako će to sve izgledati možete provjeriti u friško okačenom traileru.

The Amazing Spider-Man 2 – trailer:

Očekivano od ovakvog filma, izgleda da nas čeka malo moralnih dvojbi, ljubavni interesi glavnih junaka, grupica ljudi koji žele krv i dakako, hrpetina nabrijane CGI akcije. Poseban će naglasak biti na OsCorpu, kao očigledno najopakijoj zloj kompaniji ikada, koja u svojoj paleti proizvoda ima samo oružje za masovno uništenje uobličeno u čovječju figuru. Na svu sreću, od Spider-Mana uvijek znamo što možemo očekivati, tako da Webb (da, primijetili smo prigodno prezime) teško može fulati. Paukova se mreža plete….

TAGOVIblockbuster čovjek pauk electro jamie foxx sf spektakl Spider-Man The Amazing Spider-Man

Komentiraj