Film i TV

Još malo mutanata

Aside Banners

Prvi trailer za novi X-Men otkriva malo, ali obećaje puno

Piše , Objavljeno

Dugo smo čekali prvi trailer za možda i najambiciozniji X-Men film u serijalu – Professor X, Magneto, Wolverine… stara je škvadra ponovno na okupu!

x-men

X-Men franšiza ulazi u 14. godinu filmskoga života, a idući će nastavak biti sedmi po redu (brojimo i spin-offove). Uistinu impresivan rezultat za ovu skupinu mutanata predvođenih Professorom X-om i Magnetom, te naravno, svima najdražom živinom, Wolverineom. Da malo začine stvari, producenti su odlučili vratiti priču u prošlost i malo bolje dočarati kako su i gdje X-Meni započeli.

X-Men: Day of Future Past je drugi dio te nove struje i donosi poprilično složenu priču o mutantima bliske nam budućnosti, koji šalju Wolverinea u prošlost, kako bi ovaj stupio u kontakt s mutantima onoga doba i spriječio događaja koji će u budućnosti dovesti do nekih vrlo neugodnih posljedica… za mutante! Kompleksno i ambiciozno, samo se nadamo da neće ispasti šund kao u slučaju zadnjeg Wolverinea

X-Men: Days of Future Past – trailer:

Iako trailer ne otkriva neke pretjerano fascinantne efekte ili egzotične lokacije, na umu valja imati da je budžet velikih 250 milijuna dolara (minimalno), tako da možemo očekivati uistinu svašta. A trebalo je i masno platiti sve te hollywoodske zvijezde, od kojih ćemo nabrojati samo one glavne: Patrick Stewart/James McAvoy (Professor X), Ian McKellen/Michael Fassbender (Magneto), Hugh Jackman (Wolverine), Halle Barry (Storm), Jennifer Lawrence (Mystique), a još će ne naći mjesta i za face poput Ellen Page, Petera Dinklagea, Anne Paquin i mnogih drugih.

Nakon što je u prošlom nastavku vrlo dobar posao odradio Matthew Vaughn, režiji ovih X-Mena ponovno se vraća njihov prvi filmski ‘otac’, Bryan Singer, a ovaj se spektakl u kinima očekuje krajem svibnja iduće godine. Mmmmm, prava proljetna poslastica!

TAGOVIfilm magneto professor x sf trailer wolverine X-Men x-men: days of future past

Komentiraj