Zabava

Public Enemies / Gangsteri – vodimo vas u kino

Vidjeli ste trailere, znate da se radi o žestokoj robi kakva se ne propušta. Onda, kome se ide u kino?

Piše , Objavljeno

Public Enemies, odnosno kako se kod nas film naziva “Gangsteri“, u kina stiže za tri dana, a čak petero sretnih i spretnih pojedinaca iz Idesh! ekipe imat će priliku povesti nekoga njima dragog, ili barem onog tko je spreman caltati cugu i kokice, na projekciju ovog ljetnog hita u Cinestar u Avenue Mall.

Ukratko, Public Enemies prati dogodovštine ekipe ozloglašenih gangstera, na čelu s Johnom Dillingerom (Johnny Deep), koja harači banke grada Chicaga i zadaje glavobolje efbiaju, posebice Melvinu Purvisu (Christian Bale) zaduženom da Dilingera privede pravdi.
Naravno, oni koji su upoznati s likom i djelom državnog neprijatelja broj jedan, znaju da je preferirao pljačkati po provinciji i klonio se svjetla velegrada i plavih uniformi, ali oni koji znaju ponešto o filmskom biznisu, kuže da današnji filmski spektakli imaju veliku slobodu u interpretaciji povijesti, filmičnije je.

Public Enemies trailer

Dakle, zahvaljujući stalnom sponzoru filmskih nagradnjača, ekipi iz Blitz Film & Videa, imamo pet puta po dvije ulaznice za projekcije u zagrebačkom Cinestaru (Avenue Mall). Tri kompleta ćemo podijeliti sretnim dobitnicima na stari način:potrebno je privatnom porukom javiti se autoru ovih redaka i u njoj navesti vlastito ime i prezime; a dvoje ćemo izabrati među našim followerima na Twitteru. Uskoro ćemo na našem Twitter profilu objaviti poruku koju će biti potrebno retvitati kako bi se ušlo u konkurenciju za ulaznice.
Ako se osjećaš zbunjeno i nije ti baš jasna terminologija korištena u prethodnom pasusu, možda bi bila dobra ideja da se informiraš o što je to Twitter.
Sve jasno? Idemo!

TAGOVIchristian bale johnny deep nagrada public enemies

Komentiraj