Film i TV

Vrijeme je za osvetu

Aside Banners

Punisher je dobio svoj trailer za drugu sezonu ‘Daredevila’, a idući nam tjedan slijedi novo iznenađenje

Piše , Objavljeno

S nestrpljenjem očekujemo drugu sezonu Daredevila, pogotovo kada znamo kako će slijepom borcu za pravdu (ne)prijatelji biti Punisher i Elektra!

daredevilDaredevil je svakako bio jedno od najugodnijih TV iznenađenja prošle godine i mnogima od nas vrlo brzo postao omiljena superjunačka akcijska serija. I bome, zasluženo, jer ova je produkcija napravila fantastičan posao, od same priče i njezinog postepenog razvoja, preko izvrsno napisanih likova i glumaca koji su ih utjelovili (prvenstveno Charlie Cox kao Daredevil/Matt Murdock i Vincent D’Onofrio kao Wilson Fisk) pa sve do atraktivnih i krvavih akcijskih scena. Naravno, nije sve to bilo bez mana, ali zato nam slijedi druga sezona kojoj je cilj da eliminira i njih. Nakon nekoliko kraćih teasera i najava, sada smo napokon dobili prvi pravi trailer, a u njemu… poslastica!

Daredevil – trailer za drugu sezonu:

Da, da… znali smo kako će u ovoj sezoni bitnu ulogu odigrati Frank Castle, poznatiji kao Punisher, ali uistinu je lijepo vidjeti to i na svoje oči, pogotovo kada ikoničnog osvetnika koji neće stati dok ne pobije sve one koji su mu oduzeli obitelj igra izvrsni Jon Bernthal. Glavnina trailera se vrti oko njega i kaosa koji izaziva u Hell’s Kitchenu, ali našlo se i par sekundi za malo obaveznog moraliziranja i propitkivanja pravičnosti nekih superjunačkih poteza. Klasika. Ono što pak nije klasika jest činjenica da je ovo samo prvi od dva najavna trailera, a onaj drugi izlazi 25. veljače i baviti će se još jednim vrlo bitnim likom, Elektrom (Elodie Yung). Ponovni susret nje i malog Murdocka u nama izaziva trnce, a moći ćemo ga gledati već od 18. ožujka 2016. godine.

TAGOVIdaredevil Elektra marvel punisher serija tv serija

Komentiraj