Zabava

za sve fanove i one koji će tek postati

Aside Banners

Savršeno za sve fanove Star Warsa! U Rockmarku smo pronašli enciklopediju likova na hrvatskom jeziku!

Piše , Objavljeno

Ako si zagriženi fan Star Warsa, vjerojatno znaš već sve likove ikad, ali nikad nije kasno za obnavljanje znanje. Ako upadneš u raspravu s nekim neukim kmetovima, ponekad ćeš trebati dokaze nadohvat ruke – a to može biti upravo ova Enciklopedija likova iz svijeta Jedija, Sitha i svih ostalih.

Star Wars Enciklopedija iz Rockmarka 3
Galerija

Rockmark još jednom obavlja božanstven posao – donijeli su nam najnovije, dopunjeno i prošireno izdanje ilustrirane enciklopedije likova. Više od 275 likova se skrilo između korica ove enciklopedije, a važno je da je ovo prošireno izdanje s obzirom na nove projekte koji su ugledali svjetlo dana u posljednjih nekoliko godina. Svijet Star Warsa je bogatiji za nekoliko filmova, ali i serija – svi filmovi s BB-8, Rogue One, već pomalo zaboravljeni Solo (od toliko projekata, ne pamtimo najbolje baš sve), Mandalorian…

via GIPHY

Želiš nekoga nakačiti na Ratove zvijezda ili samo tražiš idealan poklon za najvećeg fana – ova enciklopedija je savršen izbor. U luksuznom tvrdom uvezu, s 288 stranica, krije se znanje o dalekim galaksijama.

Knjigu je moguće fizički pronaći i prelistati u Rockmarku ili ju možete kupiti online.

Savršeno za sve fanove Star Warsa! U Rockmarku smo pronašli enciklopediju likova na hrvatskom jeziku!