Zabava

Očekivalo se

Aside Banners

Ryan Gosling napokon potvrdio kako će glumiti u ‘Blade Runneru 2’

Piše , Objavljeno

Dugo su kružile glasine oko toga tko će i kako glumiti partnera Harrisonu Fordu u Blade Runneru 2, a one najžešće i najrealnije su se sada i ostvarile.

bladeIako nam još uvijek nije potpuno sjela činjenica kako se snima nastavak Blade Runnera, jednog od onih filmova kojima nastavak uistinu nije potreban, ali je priča toliko velika da je svakako bilo pitanje vremena kada će se pojaviti, prema pozitivnom nas mišljenju polagano privlače svakom novom informacijom vezanom uz njega. Nakon što je potvrđen povratak Harrisona Forda kao Deckarda te je kao redatelj odabran genijalni Denis Villeneuve (koji u paketu dovodi i vjerojatno ponajboljeg živućeg direktora fotografije, Rogera Deakinsa), napokon je poznato i tko će glumiti drugu glavnu ulogu. Očekivano, biti će to Ryan Gosling, a moramo priznati kako smo zadovoljni odabirom.

gosling

Kako je neko vrijeme izbivao ispred kamere te se posvetio režiranju svojeg Lost Rivera i ulozi mladoga oca, ovo se svakako može nazvati fantastičnim povratkom na velika vrata. U intervjuu za Collider je priznao kako će projekt Blade Runner 2 nastaviti s njim kao jednim od glavnih aktera, ali nije želio reći ništa više od toga kako bi ispoštovao želje svih koji su uključeni u ovaj potencijalni hit. Očito je kako se polagano stvara opaka ekipa koja bi na kraju ipak mogla donijeti film vrijedan gledanja, a izgleda kako je i sam tata Ridley Scott sve to blagoslovio. Sada ostaje samo čekati da vidimo hoće li Ford loviti Goslinga, Gosling Forda ili će njih dvojica raditi zajedno kako bi svijet riješili “zločestih” replikanata (ili zločestih ljudi?!).

TAGOVIBlade Runner blade runner 2 harrison ford ridley scott ryan gosling sf

Komentiraj