Film i TV

Vraćaju nam se "jegeri"

Aside Banners

Sada je i službeno: Pacific Rim 2 dolazi u travnju 2017. godine

Piše , Objavljeno

Nakon nekoliko mjeseci glasina i pretpostavki, Guillermo del Toro je napokon potvrdio: snimati će se nastavak Pacific Rima!

pacific rim

Za dobru vijest kojom ćemo započeti vikend ovaj se put pobrinuo tata Guillermo del Toro, koji je napokon odlučio stati na kraj svim glasinama i nagađanjima, te potvrditi ono što smo svi željeli čuti: Pacific Rim 2 će se snimati, a u kina bi trebao doći 7. travnja 2017. godine!

Uz tu je vijest najavljeno da bi se u novi nastavak trebali vratiti neki stari junaci, među kojima i Raleigh (Charlie Hunnam), Mako (Rinko Kikuchi) i Newt (Charlie Day), a vjerojatno i legendarni Hannibal Chau (Ron Perlman). Naravno, borbe će se odvijati na sasvim drugačijim lokacijama (mi navijamo da to bude vanzemaljski svijet iz kojega su došli kaijui) i biti će spektakularnije i luđe nego u originalu, što znači da divovski robot koji roka divovsko čudovište divovskim brodom nije bilo ništa, što nas tek očekuje!

Guillermo del Toro – obraćanje narodu:

Osim što će režirati i ovaj nastavak, Guillermo del Toro radi i na scenariju, i to uz pomoć Zaka Penna (X-Men: The Last Stand) i Travisa Beachmana (Pacific Rim), te usput razvija animiranu seriju smještenu u taj isti svijet.

Iako prvi nastavak nije polučio neki bajni uspjeh (svega 100-njak milja u SAD-u, što je duplo manje nego primjerice, Godzilla), vidljivo je da del Toro uistinu voli ovaj koncept, pa ga je spreman gurati do samoga kraja i bez obzira na posljedice. A budimo iskreni, radilo se o iznimno zabavnom i lakopernom SF-u, što je uvijek dobra stvar za ljetno vrijeme…

TAGOVIguillerom del toro kaiju pacific rim pacific rim 2 roboti sf

Komentiraj