Zabava

Aside Banners

Sam & Max – Chariots of the Dogs

Pretposljednji nastavak druge sezone dostupan je i toplo preporučujemo da ga odigrate. Odličan je!

Piše , Objavljeno

Sam & max

Sam & max

Kada smo odigrali prethodna dva nastavka pomalo smo se razočarali jednostavnošću zadataka i kratkoćom dijelova, ali “Chariots of the dogs” ispravio je sve nedostatke i sa sigurnošću možemo reći da je ovdje riječ o jednom od najboljih nastavaka u obje sezone.
Ne samo da su proizvođači pokazali da serijal ima još jako puno toga za ponuditi već su objasnili i neke zbunjujuće pojave iz prethodnih nastavaka (tročlani Mariachi bend koji se tu i tamo znao pojavljivati) koji se savršeno uklapaju u cjelokupnu priču.

Radnja nas ovaj puta odvodi u potragu za Boscom koji je prema postojećim dokazima žrtva otmice. Sve je to upotpunjeno odličnim SF referencama koji u kombinaciji s odličnim i inteligentno osmišljenim zagonetkama čine savršenu zabavu za sve ljubitelje pametnih i duhovitih avantura.
Ovaj put lajtmotiv je putovanje kroz vrijeme, a zagonetke vas tjeraju da paralelno razmišljate u nekoliko različitih vremenskih perioda što je jedno od najsvježijih rješenja koje smo vidjeli u posljednjih desetak godina iako je putovanje kroz vrijeme debelo eksploatirani motiv u književnosti i kinematografiji.

Pošteno smo se namučili da završimo igru i kada je sve završilo, osjećali smo se poprilično zadovoljno jer ovaj nastavak toliko je kvalitetan da bi trebao postati mjerilo budućim tvorcima avantura. U jednom smo trenutku pomislili da su najbolji dani iza ovog serijala, ali na svu sreću, ova se franšiza vraća u formu uz fanfare, eksplozije, plesačice i vremenski stroj koji će vas povesti u jedno od najboljih putovanja koje računalo može ponuditi.
Nakon ove bljutave patetike iz prošle rečenice, na vama je da daunlodate igru i samo uživate…

Idesh! preporuka:Nema tu “ali”… Ovo je sam vrh ponude!

TAGOVIavantura Chariots of the Dogs igre sam max

Komentiraj