Zabava

Aside Banners

Sam & Max – Moai Better Blues

Evo ih... Detektivski dvojac se ponovno vratio. Iskulirani pas i psihotični zec ponovno jašu, ovaj puta na valovima.

Piše , Objavljeno

Sam & Max – Moai Better Blues

Sam & Max – Moai Better Blues

Druga epizoda druge sezone avanturističke igre domišljato nazvan “Moai better blues” napokon je dostupan. Ovaj puta zadatak odvodi Sama i Maxa na Uskršnje otoke gdje rješavaju slučaj podivljalog vulkana. Sve ono na što smo navikli u dosadašnjim nastavcima, uključeno je i u ovaj. Odlični dijalozi, zanimljivi zadaci, brojne pop kulturalne reference (primjerice, u jednom trenutku nailazite na vrata bunkera iz serije Lost) i za ovaj tip igara specifična grafika na samom su vrhuncu.

Sam & Max – Moai Better Blues

No, iako je sve više-manje odlično, moramo baciti malu kritiku na težinu zadataka koje smo uspjeli prokljuviti u vrlo kratkom vremenu, čak i bez pomoći hintova koje je moguće regulirati u opcijama. No, ono što smo izgubili na vremenu provedenom u igranju, dobivamo višestruko u samoj igrivosti koja postaje dinamičnija i “arkadnija” nego u prethodnicima.
Moramo spomenuti i zanimljiv pomak koji pokazuje daleko veću koncentraciju referenci usmjerenih na stariju populaciju koja je očito prigrlila ovaj naslov. Sve u svemu, odličan naslov koji morate odigrati čak i ako niste pretjerani ljubitelj avantura. Demo je avejlbl >>

Idesh! preporuka:Hej, pa ovo je službena avantura Idesh! Magazina. Naravno da ćete ju nabaviti.

TAGOVIarkade igre moai better blues point click sam max

Komentiraj