Zabava

Nećeš, razbojniče!

Aside Banners

Sam Raimi bi volio režirati još koji Spider-Man film, nadamo se kako neće dobiti tu priliku

Piše , Objavljeno

Sam Raimi je u svakom slučaju veliki i utjecajni redatelj koji je u mnogočemu revolucionarizirao svijet filma, ali neka se rađe kloni Spider-Mana.

SPIDER-MAN 3Nećemo ići toliko daleko da Sama Raimija nazovemo samim vrhom režije, ali moraju mu se priznati dvije velike stvari. Kao prvo, stvorio je Evil Dead trilogiju, klasike koji i dan-danas stoje kao jedan od temelja uspješnog trashoidnog horora, a dokaz tome je i činjenica da je taj serijal ovih dana dobio i svoju TV verziju u obliku iznimno zabavne serije Ash vs. Evil Dead. Drugi je bitan komad njegove ostavštine svojevrsna revolucija superjunačkog filma, prvo s pomalo zaboravljenim Darkmanom iz 1990. godine, a potom i Spider-Man trilogijom, koja je početkom milenija Sonyu donijela preko 2,5 milijardi dolara zarade.

Spider-Man 3 – The Cool Peter Parker:

I dok je prvi nastavak bio vrlo dobra zabava, druga su dva bila gotovo negledljiva, s time da je Spider-Man 3 vjerojatno i jedan od pet najgorih superjunačkih filmova svih vremena. U nedavnom je intervjuu za The Week Raimi to i priznao, rekavši sljedeće: “Zeznuo sam s trećim dijelom.” Eto, pola mu se prašta. Sony je odlučio rebootati njegove filmove i dati ih u ruke Marku Webbu koji nam je donio dva prosječna The Amazing Spider-Mana prije nego je i on dobio nogu, a studijski šefovi odlučili još jednom krenuti ispočetka. Tu u priču opet upada Raimi, koji je izjavio: “Mislim kako su sada u Marvelu kompletni. Vjerojatno me više ne trebaju. Ali da me trebaju? Volio bih to. Lijepo je kada te žele.” Pokušavaš se ti uguziti Same, ali nadamo se kako je taj brod otplovio. Opraštamo ti mi sve, ali onu scenu u kojoj Tobey Maguire čaga… preko toga jednostavno ne možemo prijeći!

TAGOVIash vs. evil dead evil dead sam raimi sony Spider-Man The Amazing Spider-Man

Komentiraj