Zabava

duke nukeeeeem

Aside Banners

Savršen izbor glavnog glumca – John Cena će glumiti omiljenog nam lika iz igara devedesetih

Piše , Objavljeno

Duke Nukem je jedna od najpopularnijih igara devedesetih, nje se sjeća svatko tko je bio blagoslovljen računalom doma, a i poneki klinci koji su upisali informatiku jer nisu imali računalo doma. Duke Nukem se prvi put pojavio davne 1991. godine, a serijal je bio uspješan jer se glavni lik znao našaliti dok to nije bio slučaj s likovima u Doomu i Quakeu. A štaš…

Ranije ove godine smo saznali da će igra napokon doživjeti adaptaciju na velike ekrane – ali i ako izađe direktno na BluRayu, nemamo ništa protiv toga.

Andrew Form, producent na projektu, je izjavio kako još uvijek nemaju scenarij, ali je potvrdio ogromnu i važnu vijest: John Cena će sudjelovati u filmu. Ne sjećamo se kada smo posljednji put doživjeli ovako savršen casting. Pogledaj Ceninu facu, oblik čeljusti, pa čak i frizure. To je to, on je postavljen na ovaj planet da utjelovi Dukea, a osim toga dobro se snalazi u blesavim ulogama.

Producenti su izjavili da će pokušati uloviti Deadpoolov ton i smisao za humor. Nismo sigurni koliko će im uspjeti, ali se nadamo da će Cena dobiti više angažmana na račun ove uloge, želimo neku novu franšizu s njim u glavnoj ulozi. Možda to bude i Duke Nukem. Sretno mu bilo!

TAGOVIDuke Nukem film igre john cena

Komentiraj