Zabava

Udri po Monetu!

Aside Banners

Savršena antistres terapija: Ispucajte svoj bijes na 10 milja dolara vrijednom Monetovom remek-djelu!

Piše , Objavljeno

Sigurno postoji neka primordijalna poremećena satisfakcija kada uništiš nešto što je gotovo neprocjenjivo, a ako je moguće, bolje to učiniti virtualnim putem!

monetJoš je tamo 2012. godine lik po imenu Andrew Shannon šakom odalamio posred Monetova remek-djela Argenteuil Basin i na slici vrijednoj 10 milijuna dolara napravio rupu koju su restauratori jedva uspjeli pokrpati. Nakon nekoliko lažnih i blesavih priča Andrew se na kraju odlučio braniti “vrtoglavicom zbog koje se spotaknuo i slučajno probio spomenutu umjetninu“, ali sud mu nije povjerovao pa će tako idućih pet godina provesti u bajbukani. Izgleda da zakon nije nimalo blagonaklon prema onima koji uništavaju našu povijesnu i kulturnu baštinu…

A vjerujemo da ljudi s takvim porivima ima itekako mnogo, pogotovo jer svakome od nas ponekad dođe da uništimo nešto prekrasno. Upravo za takve je prilike ekipa znana kao PARTY New York složila vrlo zanimljivu i jednostavnu igru Punch a Monet u kojoj je cilj, pa… udariti Moneta! Što više puta udarite to je šteta veća, a time rastu i bodovi, no za sada za primanje udaraca nisu dostupne nikakve druge svjetski poznate umjetnine. Tko zna, možda uskoro vidimo i kakvu ekspanziju! Uglavnom, maksimalno 48 sekundi zabave koje ova igra nudi biti će sasvim dovoljno da barem na kratko iskalite nakupljeni bijes i stres. S obzirom na blagdanske gužve, trebat će vam!

TAGOVIantistres bijes igra igrica monet punch a monet stres umjetnine umjetnost

Komentiraj