Film i TV

Sati lete k'o minute

Aside Banners

Saznajte koliko ste svojeg života potratili gledajući svoje omiljene serije

Piše , Objavljeno

Priznajemo: ovisni smo o telki i televizijskim serijama i jednostavno si ne možemo pomoći, a tu ovisnost sada napokon možemo izraziti u brojkama!

southpark

Nema ništa bolje nego se, nakon dosadnog dana na poslu (autor radi na Ideshu, tu nema dosadnih dana na poslu, op. ur.), zavaliti u naslonjač, upaliti omiljenu seriju na kompu ili šaltati programe u nadi da ćeš naići na neki nastavak Svi vole Raymonda ili Dva i pol muškarca koji si gledao SAMO četiri puta, te jednostavno uživati u trenutku. Neki bi rekli da je mnogo bolje izaći van u prirodu ili otići s prijateljima na pivo, ali to uglavnom govore oni koji još uvijek žive u laži o ispunjenom i sretnom životu… Mi smo ipak grdi realisti!

I tako nastavak po nastavak, sezona po sezona, serija po serija i bome se nakupi poštena satnica TV staža. Ti se sati ubrzo pretvaraju u dane, dani u tjedne i onda napokon s nekih 30 godina čovjek skuži da je dobrih šest mjeseci života proveo gledajući razne televizijske serije. A tu se radi o još uvijek lakšim slučajevima ovisnosti! Kako bi nam to pomogao malo bolje vizualizirati, Alex Cican je složio ovu zanimljivu stranicu, koja vrlo brzo računa koliko ste vremena “potratili” uz određenu seriju.

puna kuća dadilja

Sve što trebate jest upisati ime serije i odrediti broj odgledanih sezona, a kalkulator će izbaciti prilično točnu brojku.Tako su, primjerice, obožavatelji Simpsonsa uz tu seriju proveli otprilike 11 i pol dana, a Breaking Bad smo gledali nešto više od dva i pol dana. Čovjek se stvarno zamisli, a kada se uračunaju i reprize…uff! Nego, odosmo mi ipak na onu pivu… ili u prirodu…ili barem do dućana!

TAGOVIhumor kalkulator kriminalistička serija serije sitcom televizija TV serije

Komentiraj