Igre

Priprema, pozor, scroll!

Saznajte tko je najbrži prst interneta uz ‘The 100 Meter Scroll’

Piše , Objavljeno

Kada god gledamo Bolta kako pretrčava 100 metara za nekoliko sekundi, poželimo barem na trenutak biti brzi poput njega. Evo nam prilike!

100 meter scroll

Kako nas godine sustižu, a trbušine rastu, sve nam je jasnije da nikada nećemo biti brzi poput Bolta ili Griffith… Uz san da postanemo porno glumci ili barem astronauti, i svjetski rekorder u sprintu nam je postao samo još jedan neostvareni predmet želja. Na svu sreću, imamo internet, a ne kaže se džabe “Tko nema u preponama, ima u prstu!

Danac Michael Vestergaard i Britanci Rasmus Smith-Beth i Jonas Roth osmislili su zabavnu igru za sve one koji vanjski svijet vide maksimalno jednom tjedno, dane provodeći za računalom scrollajući i scrollajući po bespućima interneta. Vrijeme je da oni (mi?) pokažu srednjaka tom arogantnom Jamajčaninu i pokažu tko je najbrži prst interneta, u igri ‘The 100 Meter Scroll’.

Pravila su više nego jednostavna, a sve što trebate jest otići na gornju stranicu, pritisnuti tipku Start i čekati da odbroje 3 sekunde. Nakon toga, sve je u vašim rukama, točnije prstu, te slijedi bjesomućno scrollanje miša u nadi da ćete uspjeti postići kakvo takvo vrijeme. Premda izgleda jednostavno, ispostavilo se da je ovaj zadatak prilično težak, a niti promotivni video nije pomogao.

‘The 100 Meter Scroll’ promo video:

Mi smo uspjeli napraviti 15 metara prije nego što smo odustali zbog teške traume kažiprsta, tako da se moramo povući iz natjecanja, ali ako ima koji scrollajući Bolt među vama, neka se javi ili zauvijek šuti!

TAGOVIigre online scroll sport sprint

Komentiraj