Zabava

Aside Banners

Scarlett Johansson – Anywhere I Lay My Head

Lijepa Scarlett obrađuje Tom Waitsa, producent joj je Dave Sitek iz TV On The Radio, a tu su i David Bowie i Yeah Yeah Yeahs. No, je li to čemu?

Piše , Objavljeno

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Svaki put kada se Scarlett Johannson pojavi na ekranu, novinama, nekoj internet stranici nama stane dah. Žena izgleda sjajno, no umjesto da ovdje pišemo o njenim usnicama i drugim atributima, moramo vam priznati da nas kao glumica nije impresionirala. Jer osim u uistinu sjajnom “Lost in Translation“, teško da se možemo sjetiti gdje je ona to dobro glumila.
Iako joj se ime pojavljuje u gotovo svakom drugom filmu posljednjih nekoliko godina, pogledajte samo naslove u kojima je glumila “Prestige”, “Match Point“, “The Black Dahlia“, no dobro to je grozan film.

Kada se lijepa Scarlett prošle godina pojavila na koncertu Jesus and Mary Chain te otpjevala prekrasnu “Just Like Honey” od onda su počele kružiti glasine o njenom debi albumu, na kojemu će obraditi Toma Waitsa.

Scarlett Johansson – Falling Down

Kako su prijelazi glumica / pjevačica u drugi medij uglavnom rezultirali groznim uradcima, od ovoga smo očekivali najgore od najgoreg. A onda se u igru uključio alfa i omega TV on The Radio, Dave Sitek, koji je potpisan kao producent albuma, u goste su pozvani David Bowie i Nick Zinner iz Yeah Yeah Yeahs, pa je cijeli projekt dobio jednu sasvim drugu dimenziju.

Anywhere I Lay My Head

Anywhere I Lay My Head

Dakle kako zvuči “Anywhere I Lay My Head“? Kao prvo Scarlett ne zna pjevati, zvuči kao trijezna Nico, no to i nije neki problem. Drugo Sitek je ovaj album preproducirao, kao uostalom i albume vlastitog benda, natrpao je mnoštvo zvukova koji pokušavaju nadomjestiti prvi problem. No, ako na glazbu gledate kao na veliku umjetnost, zalutali ste u pogrešno stoljeće.
Ovo je šarmantno izdanje, samim time jer ne želi biti ništa drugo nego još jedna od ploča na polici propalih Cd-shopova, no kada prijateljima možete zvati već gore spomenute, zar je uistinu bitno kakav je rezultat?

I sad ono zbog čega ste zapravo ovdje? Fotografije miss. Johansson.

TAGOVIalbum Anywhere I Lay My Head Dave Sitek fotogalerija fotografija glazba glumica Scarlett Johansson tom waits

Komentiraj