Film i TV

Super Scarlett

Aside Banners

Scarlett Johansson je sasvim neobična superjunakinja u prvom traileru za Lucy

Piše , Objavljeno

I Luc Besson se odlučio uključiti u superjunačku igru, a njegov je glavni adut prekrasna Scarlett Johansson i njezine nadljudske moći.

lucy

Scarlett Johansson nisu strane uloge superjunakinja, tako da je već portretirala Silken Floss u Frank Millerovom Spiritu, te Crnu udovicu u nekolicini Marvelovih filmova smještenih u Avengers univerzum. Sada će takvu ulogu preuzeti i treći put, i to u novom redateljsko-scenarističkom projektu Luca Bessona: SF trileru Lucy.

Iako se Besson zadnjih nekoliko godina više okrenuo produkcijskim zadacima, tu i tamo ne može odoljeti da sam napiše i režira nešto, a Lucy se čini kao idealna priča za njega. Ovaj je francuski filmaš za glavnu ulogu prvotno pikirao na Angelinu Jolie, ali budući da ova nije mogla, u prvi je plan uletjela zaobljena božica Johansson. Ako se nas pita, još bolje, jer luda Angie više i nije toliko napeta kao prije par godina. A kada smo već kod napetosti, evo i prvi trailer za Lucy, koji pokazuje itekako mnogo potencijala.

Lucy – trailer:

Radnja se vrti oko mlade i bezbrižne djevojke Lucy (Scarlett Johannson) koja dane provodi partijajući po Taipeiju, sve dok je jednom prilikom ne otmu pripadnici lokalne mafije, te joj u utrobu kirurški umetnu nekoliko paketa misteriozne droge, natjeravši ju da postane njihova mula. No kada se jedna od vrećica probuši i droga počne polagano curiti u njen organizam, Lucy primjećuje promjene na svom tijelu, među kojima su i nadljudska inteligencija i telekinetičke sposobnosti. Nekako dolazi u kontakt s proslavljenim znanstvenikom (Morgan Freeman), koji joj otkriva kako većina ljudi koristi svega 10% svoga mozga, dok je ona već tada na nekih 30%. Što će se dogoditi kada dođe do stotke? E zbog toga ćemo i gledati ovaj film!

lucy

Naravno, ne treba zaboraviti niti oku ugodnu Scarlett, prilično zanimljive akcijske scene i SF elemente koje do sada nismo imali prilike često gledati u flmovima, tako da bi ovo na kraju mogao biti uistinu zanimljiv film.

U kina dolazi 8. kolovoza, što znači da će se morati boriti protiv nekih opasnih, visokobudžetnih blockbustera, ali vjerujemo kako će ipak pronaći svoju publiku. Mi ćemo ovaj film pogledati u svakom slučaju!

TAGOVIluc besson lucy Scarlett Johansson sf superjunak trailer

Komentiraj