Film i TV

Scarlett kao ubojita vanzemaljka

Aside Banners

Scarlett Johansson kao vanzemaljka u nadrealnom traileru za Under the Skin

Piše , Objavljeno

Kada netko spomene Scarlett Johansson, prvo što nam na pamet pada su sise i usta specijalno dizajnirana za…. khm… Ali, izgleda da ovaj hodajući seks ima još mnogo toga ispod haube!

scarlett johansson

Možda ovo zvuči malo (malo?!) seksistički, ali tako je, kako je. Scarlett Johansson se prvotno gleda kao seks simbol, a tek potom kao ozbiljna glumica. Mnogi su se redatelji svojski trudili dobiti nešto više, ali i iz tih bi se filmova na kraju uvijek pamtile njene sise, guzice i usta. Istina, niti Under the Skin suštinski nije drugačiji, ali ovoga se puta radi o jednoj sasvim novoj vrsti seksipila… onoj bizarnoj!

Rijetki su filmofili uopće čuli za film Under the Skin, ali sada kada se pojavio prvi trailer, dobio je našu pažnju. Znanstveno fantastični je to triler, u kojem Scarlett glumi vanzemaljku na proputovanju Škotskom. Ona svoje vrijeme krati usputnim seksom s autostoperima i tipovima koje pokupi putem, da bi ih potom, u maniri svoje Crne Udovice iz Avengersa, ubila.

Under the Skin – teaser trailer:

Bio bi to vjerojatno generički žanrovski film, da se režije nije prihvatio Jonathan Glazer (Birth, Sexy Beast), koji nam donosi jezivu i bizarnu noćnu moru, kao stvorenu za luđake poput Lyncha ili Cronenberga. Čudne kreature, kamera iz ruke, uvijek spooky Škotska i visokofrekventni zvukovi u drugi plan bacaju taj poznati Johansson seksipil, te njezin lik može zaživjeti kao prava sukuba, koju nipošto ne želimo sresti u nekoj mračnoj noći!

scarlett johansson

Film je rađen po cijenjenom romanu Michela Fabera, a za sada ima podijeljene kritike. Neki se kunu da je najbolji film ove tematike još od dobro nam znane Vrste, dok drugi ne puše njegov nadrealizam i forsiranu težinu. Nama je pak krvca uzavrela i baš bismo ga voljeli pogledati, ali sumnjamo da će Under the Skin dospjeti do domaćih kino dvorana. Ipak, imamo ga na radaru, pa kada se pojavi na policama lokalne “trgovine”, bacamo oko!

TAGOVIScarlett Johansson seksi vanzemaljka sf under the skin vanzemaljka

Komentiraj