Film i TV

Stari Arnie - nove neprilike

Aside Banners

Schwarznegger rastura u prvom traileru za brutalni Sabotage

Piše , Objavljeno

Napokon! Nakon solidnih, ali ipak generičkih akcijskih filmova u kojima je glumio nakon prekida guvernerske karijere, Schwarznegger rastura u brutalnom Sabotageu!

sabotage

U svojim ranijim fazama razvoja Sabotage je bio poznat kao Ten i Breacher, ali se ekipa iza ovoga projekta ipak odlučila za naslov primjereniji radnji filma. A ona se vrti oko zapovjednika elitne DEA jedinice Johna “Breachera” Whartona (Arnold Schwarznegger) i njegove skupine prekaljenih specijalaca, među kojima su i mrcina Grinder (Joe Manganiello), opaki Monster (Sam Worthington), Sugar (Terrence Howard) i muškobanjasta Lizzy (Mireille Enos). Nakon naizgled rutinskog razbijanja dilerskog lanca, 10 milijuna dolara od pretprodaje droge nestaje, a članovi ove elitne jedinice počinju pogibati jedan za drugim. Kartel, političari ili netko iz vlastitih redova? To se još ne zna, ali sigurno je da će im Švarci isprašiti tur… Komandos style!

Sabotage – trailer:

Zvjezdana hollywoodska škvadra, solidna priča, nabrijani trailer i miris dobe zabave… što tu može poći po krivu? Pa kada znamo da je film režirao David Ayer, čovjek koji stoji iza iznimno kvalitetnih kriminalističkih drama Street Kings i End of Watch, te koji je napisao kultni Training Day, vjerujemo ništa!

Iako s posljednjih nekoliko filmova Schwarzenegger nije imao previše uspjeha na kino blagajnama, nadamo se da će se sreća ovoga puta okrenuti, jer Sabotage izgleda opako dobro. Na svu sreću, već ćemo 21. travnja iduće godine moći uživati u nabildanim tipovima koji s velikim puškama izazivaju velike eksplozije (hmh… ovo nije zvučalo tako homoerotično u našim glavama). Ouuuujeaaaa!

TAGOVIakcija arnold schwarznegger David Ayer kriminalistička drama sabotage trailer

Komentiraj