Film i TV

Kramer, Cosmo Kramer!

Aside Banners

Seinfeld i Kramer napokon ponovno zajedno na malim ekranima

Piše , Objavljeno

Do prije 16 godina su činili jedan od najsmješnijih dvojaca u povijesti televizije, ali od onda se ova dva komičara nisu zajedno pojavila gotovo nigdje. Vrijeme je za ponovno okupljanje!

UntitledJerry Seinfeld i Cosmo Kramer… svi ćemo se manje-više složiti da su ova dva genijalna lika obilježila kultnu seriju Seinfeld (naravno, nisu došli niti blizu vrhovnom vladaru svemira Georgeu Costanzi, ali ruku na srce, nitko do sada nije uspio niti prismrditi njegovoj uzvišenoj gadosti), ali nakon što je 1998. godine pala zadnja klapa serije nismo ih mogli vidjeti zajedno ni za lijek! Jerry Seinfeld je nastavio živjeti kao car i raditi na svojim malenim projektima, a Kra…, ups, Michael Richards se borio s prokletstvom lika kojega je igrao gotovo 10 godina (nakon takve uloge, nitko ga više nije mogao vidjeti nikako drugačije nego kao Kramera), a jedini iole zanimljivi period njegova života bio je kada je totalno pukao i počeo vrijeđati svakoga tko mu se zamjerio.

Ali eto, Seinfeld ga je sada izvukao iz naftalina i odlučio s njim napraviti kratki skeč povodom početka emitiranja nove sezone hvaljene web serije Comedians in Cars Getting Coffee, gdje Richards igra nervoznog predsjednika TV kuće Crackle (koja je zapravo stranica koja prenosi Seinfeldov projekt) s jednim sasvim posebnim i vrlo neobičnim zadatkom za slavnog komičara: uništiti Netflix i Hulu! Imaju li ova dvojica i dalje “ono nešto”, pogledajte u ovom kratkom videu!

Seinfeld’ Meeting with Crackle Prez – video:

Kao i gotovo svaki post-seinfeldovski uradak niti ovaj skeč nije neki vrh, ali je simpatično ponovno vidjeti dvije ovakve legende zajedno na ekranu. Više nisu neki veći faktor u svijetu komedije (dobro, Seinfeld će uvijek biti faca) i već se itekako kuži koliko su ostarjeli, no njihovo ponovno okupljanje nas vraća u neke sretnije, ljepše dane i tjera da se bacimo na 64. gledanje najbolje humoristične serije svih vremena. Serenity now!

TAGOVIcomedians in cars getting coffee george costanza humoristična serija jerry seinfeld kramer Seinfeld

Komentiraj