Film i TV

Je li moguće?!

Aside Banners

Seinfeld najavio povratak stare ekipe na male ekrane i to ne samo u svrhu reklame

Piše , Objavljeno

Već duže vrijeme traju nagađanja oko novog projekta proslavljenog komičara Jerrya Seinfelda, a kako stvari stoje, raditi će se o ponovnom okupljanju stare ekipe!

seinfeld

Jerry Seinfeld je početkom godine najavio da radi na novom, super tajnom projektu sa svojim vječnim suradnikom Larryjem Davidom, a odmah su uslijedila nagađanja o čemu se zapravo radi. I dok su neki bacali teorije o broadwayskom mjuziklu, reklami za Super Bowl ili sasvim novom showu, optimisti su držali prekrižene prste i molili se za okupljanje stare bande. Izgleda da ih je netko gore čuo, jer kako stvari stoje, vraća nam se Seinfeld… barem donekle!

Iako još uvijek sve to nije crno na bijelom, Jerry je u jednoj radijskoj emisiji vrlo kriptičnim izjavama dao do znanja da je uistinu snimljen novi materijal kraće forme, u kojem se pojavljuju i on i Jason Alexander (u ulozi Georgea Costanze), te da je na svemu radio dugogodišnji scenarist Seinfelda, Larry David. Također je rekao da se radnja ne odvija u cijelosti niti u slavnom Monk’s restoranu, niti u njegovom stanu iz serije, ali nije negirao tu mogućnost, kao niti mogućnost da se u cijelom projektu pojave i druga dva bitna protagonista: Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards).

Fotka koja je potaknula nagađanja o ponovnom okupljanju Seinfeld ekipe

Fotka koja je potaknula nagađanja o ponovnom okupljanju Seinfeld ekipe

Podsjetimo, David je u svojoj seriji Curb Your Enthusiasm već prikazao kako bi izgledao ponovni povratak cijele ekipe na male ekrane, tako da smo s te strane donekle zadovoljeni, a i sam je Jerry svojim web serijalom Comedians in Cars Getting Coffee pogodio žicu, no ipak nam nedostaje ‘prava stvar’. Sigurno je da novih nastavaka serije neće biti, te je lako moguće da je ovo samo vrlo dobra medijska patka za nešto potpuno drugačije, ali sada nam je buba već u uhu, i ne priznajemo ništa manje od jednog ljetnog/božićnog specijala!

TAGOVIgeorge costanza humoristična serija jerry seinfeld larry david Seinfeld sit com

Komentiraj