Zabava

Aside Banners

Semi-Pro

Mali lokalni košarkaški tim pokušava se ubaciti u NBA. Zvuči kao tema neke glupe televizijske sportske drame? Da, ali stvari su malo drugačije kada znamo da se u glavnoj ulozi pojavljuje Will Ferrell...

Piše , Objavljeno

Semi-Pro

Semi-Pro

Nedavno smo pisali o Ferrellu kao apsolutnom caru, ali da pokažemo koliko smo nepristrani reći ćemo da je «Semi-Pro» poprilično nenadahnuta komedija sa samo nekoliko dobrih fora koje se provlače kroz samo 90 minuta iako se čini da film traje puno duže.

Altermanu je ovo prvi film pa nismo imali referenci, ali scenarist Scot Armstrong prije ovog filma napisao je «Old School», «Starsky & Hutch» i «The heartbreak kid» pa smo samo zbog onog prvog u nizu očekivali nešto što će nas uistinu nasmijati.
Nažalost, «Semi-pro» ne raspolaže s dovoljno kvalitetnog materijala koji bi nas nasmijavao više od pola sata, a čak ni Ferrell u ovom filmu ne uspijeva isplivati među nezanimljivim likovima pa se neke od najboljih dosjetki vežu uz sporedne likove. Dakle, film u kojem je Ferrell podjednako smiješan kao i Harrelson znači samo jedno. Netko je zajeb’o!

Will Ferrell

Will Ferrell

Znate da bi voljeli da smo ovaj film mogli uzdizati u nebesa, ali kad čak ni mi nismo u stanju smoći snage za nekoliko rečenica pozitivne kritike, stvari su pošle po krivu. Naravno, to ne znači da je film smeće već da je daleko lošiji od drugih Ferrellovih komedija u posljednje vrijeme.

Idesh! preporuka:Najobičnija komedija s nekoliko solidnih «farrellizama»…
Redatelj:Ken Alterman
Glume:Will Ferrell, Woody Harrelson, Andre Benjamin…
Trajanje:90 minuta

TAGOVIAndre Benjamin film komedija semi pro will ferrell Woody Harrelson

Komentiraj