Zabava

Pogodite o čemu se radi

Aside Banners

Senzacionalni indie hit ‘What We Do in the Shadows’ dobiva očekivani nastavak

Piše , Objavljeno

Nakon što je ovaj maleni novozelandski dragulj zaludio svijet, bilo je sasvim očito kako postoji potreba za barem jednim nastavkom. To će se izgleda i dogoditi!

vukodlaci

Prošle se godine negdje daleko, daleko iz prikrajka svima u glave i srca ubacio What We Do in the Shadows, novozelandska horor-komedija o životu trojice (četvorice?) vampira i cimera u modernom svijetu, koja ne samo da je osvojila kritiku, nego je postala gotovo trenutni kult klasik i najveće indie iznenađenje 2015.! Njegovi tvorci, novozelanski dvojac Jemaine Clement i Taika Waititi su stvorili nešto uistinu unikatno, moderno i zanimljivo, a od kada je film osvojio publiku na Sundance Film Festivalu i krenuo u svjetsku kampanju, svi su se pitali hoće li biti i nastavka.

What We Do in the Shadows – scena s vukodlacima:

Na svu sreću, Waitati je potvrdio ono o čemu se već dugo nagađalo: nastavak (točnije, spin off) će se snimati, a u fokusu ovaj put neće biti vampiri, već grupa vukodlaka i njihovi svakodnevni problemi. Hoće li se raditi o urnebesnoj skupini koju smo u par scena mogli vidjeti i u What We Do in the Shadows ili će se raditi o nekim sasvim novim likovima za sada je nemoguće reći, ali zna se kako je radni naziv filma We’re Wolves. Nije poznato niti kada će početi snimanje ovog filma, pošto je Waitati trenutno zauzet promocijom svog novog uratka Hunt for the Wilderpeople i snimanjem spektakla Thor: Ragnarok (dobro je omastio brk), ali simpatični je Novozelanđanin priznao kako već radi na scenariju sa svojim kolegom Clementom. Ajde, valjda im ne gine neka 2017. godina!

TAGOVIhoror Jemaine Clement komedija novi zeland Taika Waititi Vampiri vukodlaci we're wolves what we do in the shadows

Komentiraj