Film i TV

Lov na Kim Jong-una!

Aside Banners

Seth Rogen i James Franco pokušat će likvidirati Kim Jong-una u novoj komediji The Interview

Piše , Objavljeno

Provjereni komičarski duo Rogen-Franco ovaj će put pokušati likvidirati sjevernokorejskog vođu Kim Jong-una, a sudeći po prvom traileru, slijedi im urnebesna avantura!

interview 1

Nakon što su nas prošlog ljeta uglavnom zadovoljili apokaliptičnom komedijom This Is the End, komičarski dvojac Seth RogenJames Franco za ovu sezonu sprema novu hit komediju (nadamo se da će tako i biti) s pričom za koju jednostavno ne vjerujemo da je se nitko do sada nije sjetio. The Interview tako podsjeća na akcijske komedije 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je bilo vrlo popularno da se obični građani nađu u situacijama gdje moraju biti špijuni i tajni agenti, ubojice ili spasitelji svijeta, uglavnom se boreći protiv Rusa ili nekih drugih komunista.

interview

Kako je to vrijeme davno iza nas, te se danas gotovo sav špijunski posao obavlja preko računala, The Interview je odlučio iskoristiti jednu od posljednjih velikih diktatorskih ličnosti koju većina  ljudi uistinu želi vidjeti… khm… uklonjenu! Naravno, radi se o sjevernokorejskom vođi Kim Jong-unu, a kako su za priču i režiju odgovorni sam Seth Rogen i njegov dugogodišnji suradnik Evan Goldberg (Superbad, Pinapple Express, The Watch), vjerujemo kako neće nedostajati kvalitetnog humora i zabavnih akcijskih scena. Zapravo, pogledajte prvi teaser trailer, pa procijenite sami!

The Interview – teaser trailer:

Blesavi voditelj talk-showa Dave Skylark (James Franco) i njegov producent Aaron Rappaport (Seth Rogen) najbolji su prijatelji, a njihova je emisija jedna od gledanijih u SAD-u. Jedan od najvećih fanova showa je i sjevernokorejski diktator Kim Jong-un (Randall Park), koji poziva ovaj dvojac u svoju domovinu, gdje se mogu zabaviti i usput odraditi ekskluzivni intervju s njim. CIA odmah vidi priliku za laganu likvidaciju omraženog vođe, pa angažira Davea i Aarona da to učine prije ili nakon intervjua. Po svemu sudeći, stvari će krenuti u jaaaako krivom smjeru…

O ovom se filmu do sada nije znalo previše informacija, ali s obzirom na nedavni veliku uspjeh Rogenovih Neighborsa i popularnost Jamesa Franca, ovo bi mogla postati komedija jeseni. A ništa, strpit ćemo se do 29. listopada

TAGOVIJames Franco kim jong un komedija seth rogen sjeverna koreja tajni agent

Komentiraj