Zabava

Aside Banners

Vrući C-60 za hladne zimske dane

Zima stišće, plina ima, pa nema, a izgubljeni narod traži nešto da ga zagrije. Idesh! ima pravu stvar za vas.

Piše , Objavljeno

Baš kao što smo vas prošle godine zagrijali ljetnim hitovima, ove smo se godine odlučili zagrijati vas niskom vrhunskih uradaka “vruće” tematike. Sve redom erotski klasici. Da, znate o čemu govorimo, najveći hitovi koji govore o “onoj stvari”. Oke, nećemo biti retardirani, govore o seksu a.k.a. ševi. Dakle, hiti staru Makselku u dek, snimi prema preporuci, s malom pod plahtu i biznis tajm.
Hit do hita, sisa, guza, kita (ispričavamo se, ali morali smo izbaciti ovu seljačku doskočicu)!

STRANA A

Marvin Gaye – Let’s get it on

Ultimativni seksualni hit za sve parove. Neko je jednom rekao da je uz ovu pjesmu nastalo toliko klinaca da se to ne može ni izbrojati. Sve u svemu, možda je baš Marvin “kumovao” vašem začeću. Samo pravi igrači “udaraju” uz ovaj besmrtni hit. A sad i malo trivije, naime, pjesma je ispočetka trebala imati duhovnu tematiku i baviti se ljubavi prema Bogu. Zamislite kakve bi samo mentalne slike ovakav nježan groove smjestio u glave vjernika. Bog više nikad ne bi bio isti.


Discover Marvin Gaye!

The Isley Brothers – Between the sheets

Savršen nastavak na “Let’s get it on”. Ovisno o vašim vještinama predigra bi još uvijek trebala trajati, a strasti se zahuktavati. Nakon što je Gaye izbacio “Sexual healing”, braća Isley došla su na ideju da izbace svoju “fakersku” himnu. Rezultat je automatsko smještanje na treće mjesto Billboardove ljestvice i vojska repera koji su godinama kasnije eksploatirali pjesmu. Da malo preciziramo, pjesmu je sempliralo najmanje tridesetak repera do danas.

The Notorious B.I.G. feat. R. Kelly – Fucking you tonight

Kad smo već kod repera, automatski se bacamo na Bigija koji je na svom dvostrukom albumu “Life after death” smastio genijalni song koji je malo tog skrivao, ali ujedno imao i fini “jebački” ritam koji može poslužiti kao savršen bekgraund za “snašanje”. Puffy je sredio dobar instrumental, ali pjesma je za radio postaje dobila malo uljepšaniju verziju pa su je nazvali “Lovin’ you tonight”, ali sve se svodi na isto.

Sori, da ga ubiješ, zvuka nema, snađite se za ovu stvar.

Flight of the conchords – Business time

Za sve ljubitelje novozelandskog dvojca ovo je možda jedan od najvećih hitova ikada napisanih. Pjesma prati bračni par u pripremi za ljubavni klinč koji se odvija ni više ni manje nego svake srijede. Mmmmm, spontanost – kako seksi. Naš omiljeni lajn je:”Oh.
Ooh, makin` love.
Makin` love for two…
Makin` love for two minutes”
D’Angelo – Feel like making love
Original Roberte Flack nekima je ultimativni song za strastvene noći, ali kada to izvede D’Angelo soba se pretvara u pakao… što je nasušno potrebno, pogotovo kada vam Rusi uskrate plin.

Madonna – Justify my love

Kada je Lenny Kravitz pjesmu napisao za Madonnu znao je što radi jer kao prvo, stvar je koncentrirani seks, a još smo zahvalniji na tome što je nevještu pjevačicu uspio uvjeriti da svoje drljavo pjevanje zamijeni nježnim šaptanjem. Pun pogodak. Prvi singl s njenog albuma “The immaculate collection”.

Intermezzo

Oke sad ustajete, dolazite do svoje prastare linije i prebacujete kazetu na drugu stranu pošto vam je vrisnulo automatsko prebacivanje. Možda je sve ipak trebalo snimiti na CD. Bilo kako bilo, svoj put do linije možete začiniti seksi čagom. Ili možda bolje ne…

STRANA B

Radiohead – Everything in it’s right place

Oke, nismo sigurni govori li ova pjesma uopće o seksu. To jest, gotovo da smo uvjereni da nema apsolutno nikakve veze s snošajem već Yorkeovim živčanim slomom koji je doživio za nastajanja albuma. No, kad stvari “sjedaju na pravo mjesto” naši ograničeni umovi tjeraju nas da pomislimo na ono najočitije. Bilo kako bilo, stvar je lagana i postepeno raste prema kraju. Khm-khm…

Massive Attack – Black Milk

Kad smo čuli riječi “eat me in the space”, stvari su postale jasne. Dobra tripčuga za valjanje u plahtama i tu ne treba previše filozofirati.


Discover Massive Attack!

The velvet underground & Nico – Venus in furs

Sadomazohizam, vezivanje i podređenost teme su ovog besmrtnog djela inspiriranog istoimenom knjigom Leopolda von Sacher-Masocha koji bi vam trebao nešto predstavljati pošto mazohizam počiva na njegovom imenu. Savršena pjesma u trenucima kada cijelu priču pokušavate podići na novi nivo. Feel the pain!

Soft cell – Tainted love

Pjesma Glorie Jones dovukla se do prvog mjesta tek kada su je obradili Soft Cell kojima je ovo, ruku na srce i jedini hit. Savršeno se nastavlja na prethodnu pjesmu jer svi znamo da je S&M pravi primjeri “tainted” ljubavi.


Discover Soft Cell!

Blur – Girls & Boys

Moramo biti otvorenih svjetonazora jer neki čitatelji zasigurno pripadaju skupini koja se loži na istospolne avanture. Da ne odemo previše u “mračne vode”, izabrali smo “Girls & Boys” u kojoj nam Albarn tvrdi da oni koji uživaju “oba svijeta” imaju više prilika. Stvar matematike. Pjesma je postala velik hit među pripadnicima te seksualne orije… Aaaargh! Izgubit ćemo se u svim tim politički korektnim izrazima. Skratit ćemo i reći da pjesmu vole i “heterići” i “homići” i “bipsići”.


Discover Blur!

Prince – Black Sweat / Little red Corvette

Raditi seksualnu kompilaciju i ne uvrstiti Princea bilo bi kao praviti kolač od trešanja i zaboraviti… Da su nam Rusi isključili plin i da je pećnica mrtva! Dvije opcije su tu, ovisno o tome kako želite završiti svoj seksualni izlet. “Black sweat” za sve one koji priču završavaju klasično, a “Little red Corvette” za sve oni koji svoju partnericu žele dovesti do klimaksa igrajući se njenom “malo crvenom Korvetom” ako znate na što Prince i mi ciljamo… Nudge-nudge, wink-wink. Shvaćate? Mali čovječuljak u čamcu? Dovraga… Klitoris!


Discover Prince!

Za sve one koji smatraju da je 60 minuta snošaja znanstvena fantastika i da smo ipak malo nadobudni, a svoj će “čin” završiti negdje oko prvog refrena “Let’s get it on”, pripremili smo i mali bonus track.

Pat Boone – Speedy Gonzales

Speedy Gonzales – Pat Boone

TAGOVIBlur flight of the conchords glazba kompilacija madonna marvin gaye massive attack prince radiohead seks the velvet underground

Komentiraj