Film i TV

Morski psi + torndo

Aside Banners

Sharknado – trailer za najočekivaniji film godine napokon je vani

Piše , Objavljeno

Pacific Rim, Superman, Iron Man, blah blah… dosadno i već tisuću puta viđeno! Ali Ian Ziering protiv tornada sačinjenog od morskih pasa? To se mora pogledati!

sharknadoSada već legendarni trash majstori iz studija Asylum (bacite oko na nedavni Atlantic Rim, njihovu verziju Pacific Rima) donose nam novu, genijalnu zajebanciju, u kojoj kultni Ian Ziering, poznatiji kao Steve iz Beverly Hillsa, i trash kraljica Tara Reid, zajedno sa skupinom neuglednih, običnih i nevažnih ljudi, vode borbu za život i smrt protiv tornada. Koji je pun morskih pasa. Da, upravo tako!

Sharknado – trailer:

Neobično dugo se čekalo na ovaj trailer, jer su ga sa Syfy kanala, na kojem će danas biti i premijerno prikazan, uporno skidali zbog toga jer navodno nije primjeren za prikazivanje na televiziji, no eto, dočekali smo i manje više službeno objavljivanje, te ostali zadivljeni i šokirani onim što vidimo. Ne može se zapravo riječima opisati čista genijalnost scene u kojoj Ian Ziering motorkom prepili morskog psa koji se prema njemu zalijeće iz tornada. Takve stvarni su daleko iznad naših spoznajnih mogućnosti, te bi najveći problem Sharknada mogao biti da je ispred svoga vremena.

sharknado

Apsolutno briljantno!

Još jedan mali detalj koji moramo spomenuti, a to je činjenica da Ziering izgleda uopće ne stari. Frajer izgleda apsolutno isto kao i prije 20 godina, kada je bio megazvijezda, barem na ovim prostorima. Šteta što mu karijera od onda nije išla u pravom smijeru, ali nakon Sharknada, tko zna…

TAGOVIasylum film morski psi sharknado trash

Komentiraj