Zabava

Aside Banners

Shoot ‘Em Up

Što dobijete kad spojite bivšeg specijalca, okrutnog plaćenika i seksi prostitutku? Akcijski spektakl koji jednostavno morate pogledati!

Piše , Objavljeno

Ovo jedva čekamo!

Ovo jedva čekamo!

Zaneke će biti dovoljan tek podatak da u filmu glumi Monica Bellucci i već će biti u prvi redovima igrajući džepnibiljar (naziv kolokvijalno korišten za manijakalno čačkanje pogenitalijama koji se vrlo često javlja kod heteroseksualnihmuškaraca prilikom pojavljivanja Monice B. na velikom ekranu,monitoru, papiru, snovima…). Osim Monice, u filmu se pojavljuje i neka radnja zamaskirana neprestanim i dozlaboga nabrijanim i stiliziranim prepucavanjem glavnih protagonista.

Radnja prati bivšeg specijalca (Clive Owen) koji spašava trudnicu koju proganjaju plaćenici. Na taj se način zamjeri Hertzu (Giamatti), pridružuje mu se Monica i mi provodimo vrijeme gledajući akciju onkraj razuma.

Što očekivati? Djetinjastu zabavu za mušku populaciju. Hej, mi to volimo jer neki ljudi nikada ne odrastu, a neki od njih pišu za Idesh! Stoga, svi u kino čim se plakati pojave u vašem gradu.

Redatelj:
Michael Davis
Glume:
Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci…
Trajanje:
87 min.
Websajt:
Shoot ‘Em Up

TAGOVIclive owen film michael davis monica belluci

Komentiraj