Film i TV

The End is coming!

Aside Banners

Showrunneri ‘Game of Thronesa’ potvrdili kako nam je preostalo maksimalno 15 nastavaka

Zima je napokon došla u depresivni Westeros, a to znači kako se bliži kraj grčevitoj borbi za Željezno prijestolje. I bome, samo što nije!

Piše , Objavljeno

Šest sezona i 60 sati televizijskog materijala smo proveli uz junake, zlikovce, čudovišta, zmajeve, spletkaroše i kurve Westerosa i okolnih krajeva, a sada su se stvari u Game of Thronesu izgleda napokon počele razrješavati. Sa svih se strana skupljaju velike vojske i spremaju za posljednju, odlučujuću bitku, a to znači kako se bliži i kraj same serije. O tome se šuškalo već neko vrijeme, a sada su to službeno i potvrdili showrunneri serije David Benioff i D.B. Weiss. Benioff je tako izjavio kako možemo očekivati “… još dvije sezone. Od samog smo početka govorili kako ćemo sve obaviti u 70-75 sati, a tako će i biti. Recimo da će to biti 73 sata.

got 1

Iz toga se da zaključiti kako nam slijedi još maksimalno 15 nastavaka, što će reći kako vjerojatno dobivamo dvije skraćene sezone. Naravno, da se hoće, Game of Thrones bi se relativno lako dao produžiti za barem još 10-ak nastavaka, ali obojica showrunnera kao i HBO su otpočetka zagovarali stvaranje serijala koji bi imao jasan početak, sredinu i kraj te bi završio na prirodan način, bez obzira na to što bi fanovi (i novac) željeli da se snimanje nastavi. Uistinu hvale vrijedan potez koji cijenimo s umjetničkog aspekta, ali to ne znači kako smo sretni što se moramo pripremiti za neizbježni i vrlo skori kraj. Za kralja na Sjeveru!

TAGOVIGame of Thrones hbo Igra prijestolja kraj serija showrunner

Komentiraj