Film i TV

LEGO manija još uvijek traje

Aside Banners

Simpsoni su u novom nastavku postali LEGO kockice

Piše , Objavljeno

Simpsoni gule svoju rekordnu 25. sezonu, a i nakon više od 500 nastavaka, još uvijek nas mogu iznenaditi nekom totalno originalnom epizodom.

simpsons

Popularni animirani serijal The Simpsons malim ekranima vlada već punih 25 godina, te je s pravom postao jedan od najznačajnijih pop-kulturnih fenomena našega doba. Naravno, uz to što se kvalitetom drže na konstantno visokoj razini praktički od samog početka prikazivanja, Simpsoni su s vremenom postali prava tvornica novca, a kako znamo, novac se lijepi za novac. Zato nije niti čudno spajanje ovog serijala s trenutno megapopularnim LEGO kockama, pa nakon posebnog LEGO Simpsons igračeg seta, sada smo dobili i originalnu LEGO Simpsons epizodu!

simpsons lego

Ujedno, nastavak nazvan Brick Like Me 550. je epizoda popularnog serijala. Takav jubilej uistinu treba proslaviti nečim posebnim, pa su se producenti i scenaristi odlučili ubaciti trenutno vrlo popularne LEGO kocke, koje nakon animiranog hit filma polagano ulaze u sve sfere zabave, od amaterskih filmića do parodija. Naravno, u Simpsonima je sve to dovedeno na jednu višu razinu, a kako Brick Like Me izgleda, pogledajte u ovom izvrsnom traileru.

The Simposons – Brick Like Me trailer:

Izgleda da se Homer i ostatak ekipe iz legendarnog Springfielda našao u nekoj vrsti vremensko-prostornog poremećaja, koji je možda (a možda i nije) uzrokovan Pretty Patty’s Princess Shop setom igračaka. U ovom su svemiru svi likovi i njihov okoliš načinjeni od LEGO kockica, a kada Homer dotakne spomenutu Pretty Patty igračku, dobiva flasheve nekog drugog, totalno neobičnog života, u kojem su on i svi oko njega žuti, nacrtani likovi. Wooooow, mind blow!

TAGOVIcrtić humoristična serija lego simpsons

Komentiraj