Zabava

Aside Banners

20 najboljih sisa na filmu + Video

Deset poznatih glumica, deset uloga koje golicaju našu maštu, i deset pari najboljih sisa ikad viđenih na filmskom platnu.

Piše , Objavljeno

Za vaš užitak, pripremili smo kratki pregled deset najboljih topless scena na filmu. Kriterij za upad u ovaj elitni izbor je da se radi o mainstream glumici u mainstream produkciji, i to bilo kojeg žanra osim pornografskog… i naravno, da imamo ničim ometan pogled na sise. Pa krenimo:

Monica Belluci – Malena

Monica Belluci

Monica Belluci

Jedan od razloga zašto čovjek jednostavno mora voljeti europsku filmografiju jest količina necenzurirane golotinje i seksa. Kada je Monica Belluci u pitanju, svaki komentar je suvišan, što je fraza koju koristimo svaki put kada ne znamo što bi rekli.

Elle MacPherson – Sirens

Elle MacPherson

Elle MacPherson

Postoje samo dva razloga zašto bi netko muškog roda i uglavnom heteroseksualnog opredjeljenja poželio gledati ovaj film, a to su gole grudi Elle MacPherson. Na svu sreću, ne moramo pogledati čitav film.

Rosario Dawson – Aleksandar Veliki

Rosario Dawson

Rosario Dawson

Ovaj film ima sve:Olivera Stonea, veliki budget, epske scene i vruće valjanje u krevetu s golom Rosario Dawson. Na koncu nismo saznali je li Aleksandar “Veliki”, ali jesmo da Rosario ima velike.

Jennifer Connelly – The Hot Spot

Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Iako u normalnim uvjetima ne postoji način da nas se natjera da pogledamo film u kojemu se pojavljuje Don Johnson, poprsje mlade Jennifer Connely navlakuša je bez premca.

Carla Gugino – Sin City

Iako ju na velikom platnu i malim ekranima gledamo već više od dvadeset godina, i oduvijek je uživala status “slatke male”, scena u Sin Cityju u nas je izazvala grješne misli.

Alyssa Milano – Embrace of the Vampire

Alyssa Milano

Alyssa Milano

Još jedna slatkica koja je otkrila svoje draži i to u lošem hororcu gdje se pod utjecajem vampira prepušta prljavim snovima.

Salma Hayek – Ask the Dust

Salma Hayek

Salma Hayek

Ako imate ljigavu romantičnu melodramu, jedini način da dovedete heteroseksualne muškarce u kino jest da im ponudite Salmu Hayek – golu!

Erika Eleniak – Under Siege

Erika Eleniak

Erika Eleniak

Uz sve njegove aduti, Steven Seagal ponekad nije dovoljan da bi se filmu osigurao uspjeh na blagajnama. Tada ulijeće Erika i njezini neosporivi aduti, a da ništa ne bude prepušteno slučaju, Erika odrađuje i striptiz.

Sherilyn Fenn – Two Moon Junction

Sherilyn Fenn

Sherilyn Fenn

Iako se Sherilyn ne ponosi ovom ulogom, mi smo beskrajno zahvalni Zalmanu Kingu što joj je uspješno prodao priču o prvoj velikoj filmskoj ulozi i osigurao nekoliko vrućih krupnih planova.

Bo Derek – Tarzan

Bo Derek

Bo Derek

Iako možda nije fer posebno izdvajati bilo koji film u kojemu se pojavljuje obnažena Bo, ona u Tarzanu nama koji smo odrastali u osamdesetima ostaje čvrsto utisnuta u sjećanju. Hebemu, treba joj odati priznanje, pa Bo je cijeli taj film iznijela na svojim grudima!

TAGOVIAlyssa Milano Bo Derek Carla Gugino Elle MacPherson Erika Eleniak Jennifer Connelly monica belluci Rosario Dawson salma hayek Sherilyn Fenn Sin City sise

Komentiraj