Zabava

Dobro nam došle natrag!

Aside Banners

Sjećate li se grupe All Saints? Cure se vraćaju na scenu kako bi dokazale zašto su 90-ih bile najbolje!

Piše , Objavljeno

Trendu povratka iz naftalina su podlegle i cure iz All Saintsa, superpopularnog ženskog kvarteta koji je nekoć žario i palio svjetskim pozornicama, a danas ga se rijetko tko sjeti.

all saints 1Svako desetljeće nosi neke svoje bendove i pop-kulturne znamenitosti kojih se nakon mnogo godina rado sjetimo, a svi oni koji su svoj pubertet i rane 20-e proživljavali krajem prošlog stoljeća sigurno su upoznati s barem 2-3 stvari grupe All Saints. Četiri zgodne djevojke koje laganim i melodičnim pop/R&B/soulom pjevaju o ljubavi i (ne)sreći su uz Spice Girls bile vjerojatno najveći ženski sastav tog desetljeća, a gotovo svaki njihov singl je završio pri samom vrhu top-lista. Never Ever, Under the Bridge i Pure Shores samo su neke od himni zbog kojih su cure prodale preko 11 milijuna albuma, ali izgleda kako su se brzo ispuhale pa već 2001. godine dolazi do raspada.

Na scenu se vraćaju 2006. i to novim albumom koji je prošao katastrofalno, ponovno raspuštaju bend, da bi ga sada evo ponovno vratile u igru. O tome se priča već nekoliko nekoliko mjeseci, a izgleda kako je katalizator svega bila rastava braka između Nicole Appleton i problematičnog Liama Gallaghera, koja je očigledno ostavila duboke ožiljke na srcu i duši zgodne pjevačice. A pošto znamo kako u takvim situacijama umjetnici jednostavno procvatu, nadamo se nečemu uistinu kvalitetnom…

Dobro, istina jest kako je većinu novog materijala napisala kolegica iz benda Shaznay Lewis, ali sasvim je jasno koji će biti lajtmotiv. “Nema to veze s razvodom, već se radi o trenutku u kojem sam saznala što mi je učinio. To je uglavnom to.“, izjavila je Nicole u nedavnom intervjuu, aludirajući na činjenicu kako je do raspada njezina braka došlo zbog toga što je Gallagher napumpao drugu žensku. Prvi singl naslovljen One Strike bi u prodaju trebao biti pušten 26. veljače ove godine, a 8. travnja će slijediti i četvrti studijski album grupe, Black Flag.

TAGOVIall saints glazba grupa never ever pop r&b sastav soul

Komentiraj