Zabava

Aside Banners

Skins – druga sezona

Završila je druga sezona najbolje teen serije svih vremena. Stoga smo odlučili upoznati vas s devet junaka ovog genijalnog TV proizvoda. Odrastanje nikad nije bilo okrutnije.

Piše , Objavljeno

Prije nekoliko tjedana završila je druga sezona najbolje teen serije svih vremena. Društvo je završilo srednju školu, upisali su se na fakultete i dok s nestrpljenjem očekujemo 2009. godinu i sada već najavljenu treću sezonu, odlučili smo vas pobliže upoznati s devet junaka ovog uistinu nesvakidašnje kvalitetnog TV proizvoda.

Skins su sa prikazivanjem započeli 25. siječnja 2007. godine, a autori serijala su Jaime Brittain i Bryan Elsley, a centru radnje je skupina tinejdžera koji odrastaju u Bristolu. S obzirom na to da smo seriju već nekoliko puta hvalili ne preostaje nam ništa drugo nego da vas upoznamo s našim novim najboljim prijateljima. Odrastanje nikad nije bilo okrutnije.

SPOILER ALERT!!! Nastavak teksta sadrži informacije koje će vam otkriti radnju serije. Da ne bi bilo:”nismo znali”.

Tony Stonem (Nicholas Hoult)

Tony Stonem

Tony Stonem

Rođeni vođa, omiljeni dečko u školi, u dugogodišnjoj vezi s Michelle, koju vara s Abigail, no jedan trenutak nepažnju i cijeli njegov život će se promijeniti.
Nakon što ga je udario autobus, Tonyev oporavak bio je dugačak i mukotrpan, iznova je morao učiti pisati i čitati, tek povremeno se sjećajući nekih trenutaka prije nesreće. No, momak koji doručak smatra svojim heroinom, oporavio se, ponovo osvojio ljubav svoga života i usput poševio studentice s Cardiff sveučilišta.

Michelle Richardson (April Pearson)

Michelle Richardson

Michelle Richardson

Nakon Tonyjeve nesreće, šest mjeseci nije ga pokušala kontaktirati, a vrijeme ubija opijajući se po barovima. Chelle živi sa svojom mamom, a njena mama živi s različitim muškarcima, pa je i onda osuđena na neprestano seljakanje.
Kada društvo ode na izlet, Michelle završi sa Sidom, inače njenim i Tonyjevim najboljim prijateljem. Njih dvoje odluče tajiti svoju vezu, sve dok ih ne otkrije Cassie, Sidova djevojka. Na kraju balade shvaća da voli Tonyja i njih dvoje ponovno postanu par.

Sid Jenkins (Mike Bailey)

Sid Jenkins

Sid Jenkins

Nakon što ga je majka napustila, a djevojka Cassie otišla u škotsku na liječenje, Sid je cijelo vrijeme proveo uz Tonyja dok je ovaj bio u komi. Krivo protumači druženje Cassie s njenim gay prijateljima, pa na izletu odluči napokon voditi ljubav sa svojom dugogodišnjom simpatijom Michelle. No, u međuvremenu umire njegov otac s kojim je živio, Cassie ga uhvati s Michelle, a on rastrgan između burnog seksualnog života i najboljeg prijatelja odluči da će prekinuti vezu s Michelle. I dok se njegovi prijatelji odluče otići na fakultet on odlazi u New York.

Cassie Ainsworth (Hannah Murray)

Cassie Ainsworth

Cassie Ainsworth

Zbog poremećaja prehrane, Cassie je otišla na rehabilitaciju u škotsku, gdje je vrijeme provodila sa svoja dva gay prijatelja. Po povratku kući shvaća da ju je Sid prevario s Michelle, pa se prepušta uživanju u drogama, drugim dečkima, ali i djevojkama.
Ova anoreksična, auto-desktruktivna djevojka odluči živjeti s Chrisom, a nakon nekog vremena odluči oprostiti Sidu. No, jedan užasan događaj, zauvijek će ju promijeniti i ona bježi u New York, gdje radi kao konobarica.

Chris Miles (Joe Dempsie)

Chris Miles

Chris Miles

Party životinja, ljubitelj svih vrsta tableta, točnije svih droga, nekad zaljubljen u svoju profesoricu Angie, nakon što ga izbace iz škole bezuspješno pokušava pronaći posao. No, Chrisu je umro brat, otac i majka su ga napustili, a on jedinu radost u životu su mu prijatelji.
No, utjehu pronalazi u Jal s kojom započinje ljubavnu vezu. Živi s Cassie, no njegov “sretni život” vrlo brzo pokvari njegova bolest, te ona na kraju umire na rukama svoje cimerice.

Jal Fazer (Larissa Wilson)

Jal Fazer

Jal Fazer

Ako je Michelle Cameron Diaz u filmu života, onda je Jal Selma Blair. Pametna, sexy i van vaše lige.
Živi s ocem slavnim glazbenikom i tri brata repera, s time da je jedan bijelac i nije joj pravi brat. Majka ju je napustila dok je bila mala, odgovorna je, nikada se ne drogira, ispunjava sve obveze, talentirana je klarinetistica i zaljubljena u Chrisa s kojim je ostala trudna. No, nakon njegove smrti, odluči abortirati i upisuje se na glazbenu akademiju. Voli jesti čips dok sluša Gershwina.

Maxxie Oliver (Mitch Hewer)

Maxxie Oliver

Maxxie Oliver

Maxxie je gay koji više od svega voli plesati i njegova je želja otići u London i na daskama koje život znače provesti život. Maxxie voli Arcade Fire, voli tost, voli slikanje i voli dečke. No to smo već spomenuli.
Međutim, već godinama Maxxie ima svojeg osobnog stalkera, Sketch koja je bolesno opsjednuta njime. Kada se njih dvoje napokon upoznaju on ju ismije, a ona se baci u krevet njegovom najboljem prijatelju Anwaru. Nakon završetka školovanja odlazi u London s dečkom Jamesom i Anwarom.

Anwar Kharral (Dev Patel)

Anwar Kharral

Anwar Kharral

Musliman koji to ne želi biti. Njegova obitelj ne želi da im sin pije, puši drogira se, kocka, jebe, sluša dekadentnu glazbu i jede meso. No Anwar voli tekilu, travu, tablete, Lupe Fiasca, grudi i X-Factor. Mrzi učenje i školu.
Željan seksa, završi s Sketch koja od njega pokušava napraviti Maxxievog klona. Nakon što je jedva završio školu shvaća da će mu svi prijatelji upisati fakultete i otići iz Bristola, pa on bježi s Maxxiejem u London.

Effy Stonem (Kaya Scodelario)

Effy Stonem

Effy Stonem

Mala Tonyeva sestra je party cura, koja vrlo malo govori no vječno upada u probleme. Međutim, nakon bratove nesreće odluči pomoći mu, čitajući mu prije spavanja i uči ga pisati.
Nakon što tata ode na službeni put, a mama se počne drogirati bratovim tabletama vodi računa o kućanstvu, a u međuvremenu dila drogu, manipulira dječacima i djevojčicama iz škole, te pomogne bratu i Sidu kako bi vratili ljubav svoga života. Bavi se konceptualnom umjetnošću, a njena omiljena rečenica je ona slavnog slikara Braquea «if you don’t love it fuck it». Glavna zvijezda sljedećih sezona.

TAGOVISkins tv tv serija

Komentiraj