Zabava

Aside Banners

Skupljač tenisica poznat pod nazivom Croatian Style otvorio izložbu u Los Angelesu vrijednu 2 milijuna dolara

Piše , Objavljeno

Hrvatski sin uspijeva u svijetu – zahvaljujući ljubavi prema tenisicama.

Često se dogodi da nam ženski ljudi kao što su majke, sestre, prijateljice i djevojke prigovaraju za naše skupe hobije kao što je skupljanje tvrdoukoričenih stripova ili trošenje keša na skupe, visoke tenisice. Naravno, njima je skupo sve više od 200 kuna.

Kad bi samo znale za Croatian Stylea, čovjek pravog imena Andre Ljustina koji zarađuje masne pare zahvaljujući svojoj ljubavi prema tenisicama. Da, mama, Ljustina je Ljuština, i naše je gore list. Na Instagramu piše da je rođen i odrastao u Los Angelesu što objašnjava činjenicu da mu je profilna na Instagramu zapravo hrvatski grb.

Da, skupljanje tenisica je skupo, ali može postati iznimno unosan posao. Utemeljitelj Project Blitza je u američkoj sneaker zajednici poznat kao Croatian Style i skupio je zbirku čija se vrijednost procjenjuje na 2 milijuna dolara.

 

Već 16 godina skuplja tenisice, skupio je više od 3000 pari među kojima su i neki iznimno rijetki primjerci, a sve te primjere pokazuje na izložbi Retrospective u Los Angelesu koja se otvorila 15. studenog.

Uvjerljivo najvrjedniji primjerak su Jordanice – Deadstock Space Jam XI koje je potpisao sam Gospodin Zrak na filmskom setu Space Jama. Njihova vrijednost se procjenjuje na 60 tisuća dolara, ali u vrijeme hiperprecjenjivanja svega bi mogle doseći i dvostruko veću cijenu.

A photo posted by #CroatianStyle (@croatianstyle) on

 

 

 

 

 

Bacili smo mu komentar za neki kratki intervju s pozdravima iz domovine, nadamo se da će u moru komentara primijetiti i naš te odgovoriti nam na par pitanja.

TAGOVIadidas air jordan andre ljustina croatianstyle Hrvatska košarka Michael Jordan Nike retro sneakerhead sport tenisice

Komentiraj