Zabava

Banner300

Slatka apokalipsa – SF komadi (2)

SF serije se ne gledaju zbog zanimljivih vremenskih paradoksa, razbacivanja izmišljenom terminologijom, naprednih svemirskih sukoba... Serije se gledaju zbog dobrih komada!

Piše , Objavljeno

Svjesni da dodatni argumenti našoj početnoj tezi nisu potrebni, ipak vam donosimo nastavak popisa najboljih SF komada. Samo zato jer ste vi to tražili.

Inara Serra

vatrena brazilka

vatrena brazilka

Rođena je u dalekom 25. stoljeću i po zanimanju je, ovaj, profesionalna zabavljačica (da, ona riječ koju ne smijem reći). U opis posla joj spada i to da mora izgledati lijepo, a ona na tome vrlo dobro radi.
Serija je Firefly, isto game over, nadajmo se samo da će je gospodin Joss Whedon ubaciti u neki od svojih slijedećih projekata.
Rekvizite pokazuje Brazilka Morena Baccarin.

Niki Sanders

Podvojena niki

Podvojena niki

Niki je vrlo opasna žena u seriji Heroes. Vrlo dobro se tuče i puca. Bavi se raznim stvarima, od skidanja preko Interneta do profesionalnog ubijanja po narudžbi. Inače, podvojene je osobnosti pa se često svađa sama sa sobom pred ogledalom.
U Heroesima nije baš jasno je li ona pozitivan ili negativan lik, no kao da je to bitno. Važno je da ima dobar… osmijeh.
Podvojeno glumi Amerikanka Ali Larter.

Emily Sullivan

plava, slatka...

plava, slatka…

Kad svijet prekriju one stvari od koje se stvore divovske gljive i kad misliš da je sve otišlo… nekud, stvar spašava Emily. Plava, slatka, lijepo te gleda i uopće te više ne zanima situacija u kojoj se svijet našao.
Serija se zove Jericho i iako smo mislili da je gotovo nedavno je dano zeleno svijetlo za još kusur epizoda.
Plavuša je Američanka Ashley Scott.

Claire Littleton

romantična duša

romantična duša

Ne, nemojte mi reći da Lost nije SF. Onaj crni dim je čisti SF, ako ništa drugo. A Klarica ne spada u SF, ona je čisti fantasy. Kako samo voli promatrati more i valove kako se talasaju, pučinu u nadi da će doći spasilački brod i dovesti je k vama, ma milina jedna.
U početku je plakala, ali kako dani na otoku prolaze sad je već stasala u pravu mačketinu. Halo, Abrams, gdje su novi nastavci?
Slatkica je Australka Emilie de Ravin.

Jane Vasco

sexy terminator

sexy terminator

Gospodična Jane je kao klinka bila totalno čudna i nitko se s njom nije htio družiti. Onda je odrasla i ponovno se nitko s njom nije htio družiti. Nakon toga je postala policajac i skužila je da je neranjiva. Zapravo je ranjiva ali joj rane brzo zacijele. Sad bi mi pitali “A kako onda…” ali nećemo jer je to bezobrazno. Jedino na što trebamo misliti je da je Jane dobro i da razbija one nekakve neuroljude. U Painkilleru.
Glumi je Kristanna Loken, norveško-američkih gena, ma znate onog seksi Terminatora iz trećeg dijela.

Ok, to na neko vrijeme zaključuje ovu akademsku raspravu, sa zaključkom:Zgodna curka=gledana SF serija.

Prethodni nastavak:Volimo ih iako su Cilonke

Pročitaj i:Deset serija koje nisu smjeli ukinuti 1 >> Najbolje serije u 2007. godini >> Najbolje teen sapunice >> Nove TV serije >> Trava | Weeds Heroji | Heroes Izgubljeni | Lost Zovem se Earl | My Name is Earl i druge serije >>

TAGOVIali larter ashley scott Axe svemir Claire Littleton emilie de ravin Emily Sullivan firefly heroes heroji Inara Serra Jane Vasco jericho Joss Whedon kristanna loken lost morena baccarin Niki Sanders painkiller serija sf terminator tv

Komentiraj