Zabava

Di si Đeče Trbosječe?!

Aside Banners

Sljedeći Assassin’s Creed seli na prljave i opasne ulice viktorijanskog Londona

Piše , Objavljeno

Nakon pomalo razočaravajućeg i strahovito bugovitog Unityja, sljedeća bi Assassin’s Creed igra trebala biti vrhunac franšize i najmračniji od svih dosadašnjih nastavaka.

ac

Čak i najveći fanovi moraju priznati da Assassin’s Creed: Unity nije ona igra kojoj smo se nadali. I dalje je to sam vrh trenutačne ponude, ali da ima previše mana za tako dugotrajan i kvalitetan serijal ne može poreći apsolutno nitko. Jedan od razloga zašto je tome tako mogao bi biti i stanoviti zamor materijala studija Ubisoft Montreal te se pojavila potreba za određenim osvježenjem. Ono bi trebalo doći iz “sestrinskog” studija Ubisoft Quebec koji navodno već nekoliko godina razvija Assassin’s Creed: Victory, šestu (ili sedmu, zavisi kako brojite) igru iz ovog serijala koja bi trebala biti njezin dosada najmračniji predstavnik.

Nedavno je procurilo sedam minuta testnog gameplay videa koji pokazuje kako je radnja smještena na prljave ulice viktorijanskog Londona, u vrijeme kada je cvjetala industrija i organizirani kriminal, kada je svaki ugao bio prepun prostitutki i kada je te iste “dame noći” vrebao gospodin Jack Trbosjek. Igrač se ponovno nalazi u ulozi vještog ubojice s vječnom misijom eliminacije svakog templara na kojega naleti, a osim klasičnog arsenala hladnog i toplog oružja igrač bi na raspolaganju mogao imati i nekoliko vrlo korisnih spravica, poput grappling hooka kojim se može kretati i horizontalno (kao primjerice u Batman igrama).

ac 1

Kako trenutno izgleda, igra bi trebala biti pogonjena Anvil engineom (isto kao i Unity), a svi se nadaju kako će ovaj put izostati svi grozomorni bugovi. Na policama bi se trebala naći već na jesen 2015. i trebala bi biti jedina samostalna igra iz serijala za iduću godinu, a biti će dostupna za PS4, Xbox One i PC konzole. Iako Ubisoft sve ove informacije nije službeno potvrdio, nije ih niti opovrgnuo već su kratkom objavom za medije izrazili svoje žaljenje zbog “curenja” bilo kakvih informacija. Ajde, ajde, nemaju se što funjiti… ionako su nam ostali dužni!

TAGOVIAssassin's Creed franšiza igra igrica konzole ubisoft ubojica unity victory

Komentiraj