Zabava

Old skul Holmes

Aside Banners

Sljedeći se ‘Sherlock’ specijal vraća korijenima i seli u viktorijansko doba

Piše , Objavljeno

Taman kada smo navikli gledati Benedicta Cumberbatcha i Martina Freemana u modernom okruženju, njihovi se Sherlock i Watson vraćaju 100-tinjak godina u prošlost!

sherlock 2Većina naprosto obožava novu, moderniju ekranizaciju svevremenske priče o Sherlocku Holmesu, konzervativniji ju fanovi smatraju svetogrđem, ali svi se moraju složiti: Sherlock je apsolutni hit! Devet (deset?!) do sada snimljenih jednoipol-satnih nastavaka u kojima Benedict Cumberbatch kao naslovni junak i Martin Freeman kao njegov vjerni pomoćnik Watson rješavaju najbizarnije i najteže zločine u modernom Londonu i okolici svakako je dobro došlo osvježenje za već toliko puta ispričane priče Sir Arthura Conana Doylea, a taman kada smo se naviknuli na taj štih, jedan od kreatora serije najavljuje povratak klasici!

sherlock

Steven Moffat je tako objavio kako je ekipa upravo završila sa snimanjem 90-minutnog specijala čija će se radnja događati u viktorijanskoj Britaniji, dakle negdje na prijelazu s 19. u 20. stoljeće. Iako nije htio otkrivati nikakve detalje, Moffat je istaknuo kako se ne radi o nekakvoj fori s putovanjem kroz vrijeme, već je ovaj specijal potpuno odvojen od “matice” i upravo zato nije dio klasične sezone. Znači li to kako će Cumberbatch furati legendarnu obleku, šeširić i lulu u zubima? Vrlo lako moguće, a nadamo se kako će ova intrigantna epizoda biti prikazana neposredno prije ili nakon četvrte sezone, koja nam na male ekrane dolazi taman negdje oko Božića!

TAGOVIbenedict cumberbatch detektiv martin freeman serija sherlock Sherlock Holmes steven moffat watson

Komentiraj