Zabava

Za odraslu djecu

Aside Banners

Službene ‘Game of Thrones’ i ‘Outlander’ bojanke su bajkoviti povratak u djetinjstvo

Piše , Objavljeno

Prva asocijacija na bojanke je svakako bezbrižno djetinjstvo, ali nismo sigurni kako su ove Game of Thrones i Outlander varijante namijenjene klincima.

got

Po svemu onome što smo imali prilike vidjeti u megapopularnim povijesno-fantastičnim serijalima Game of Thrones i Outlander, ne primjećujemo kako bi išta vezano uz njih moglo biti primjereno klincima pa zato s pravom možemo pretpostaviti kako su ove dvije službene bojanke namijenjene isključivo njihovim roditeljima te općenito fanovima spomenutih serija… ili jednostavno ekipi koja jako voli farbati.

got 1 got 2 got 3 gaba_9780399177538_cvr_all_r1.indd outlander 2outlander 3

Sama količina detalja dovoljno govori o tome tko je ciljana publika, jer za ovo treba masu strpljenja i umijeća. Naravno, opcija ima beskonačno mnogo i svatko će moći oslikati svoju verziju nekih od kultnih prizora iz serija, a svakako postoji i mogući smjer totalne dekadencije u kojoj bi mogli “proizvesti” roze zmajeve ili ofarbati Cerseinu kosu u zeleno s ljubičastim pramenovima jer eto, uvijek smo ju zamišljali kao staru pankericu. Bojanke su vani 27. listopada, a sumnjamo kako ćete ih moći nabaviti u lokalnim trgovinama tako da vam jedino preostaju servisi poput Amazona.

TAGOVIbojanka Game of Thrones igra outlander zabava

Komentiraj