Zabava

Stari pas je naučio novi trik

Aside Banners

Snoop Dogg je napušeniji nego ikada – zabrijao da je slikar

Piše , Objavljeno

Od Snoop Dogga smo već navikli na svakakve pizdarije, ali jedno je uvijek sigurno: nikada ga nećemo vidjeti bez pljuge u rukama!

snoop 4Sjećate se onog perioda kada je Snoop Dogg zabrijao na rastafarijanizam i preimenovao se u Snoop Lion, snimio dokumentarac o svojoj velikoj životnoj promjeni i izdao reggae album? Da, to nikako nije štimalo… Originalni američki rap-pimp definitivno nije plivao dobro u vodama laganih jamajčanskih ritmova, a odmah smo skužili da se ovdje radi o samo još jednom načinu da se legenda naduva brda opake gandže. Jer ako Snoop voli išta na ovom svijetu, onda je to definitivno marihuana!

Uglavnom, nakon neuspjelog reggae projekta, Snoop je morao naći neki novi način za izbacivanje svojih kreativnih sokova, a kocka je ovaj put pala na slikanje. Jep, gol do pasa, s blesavim čarapicama i masnim jointom u ruci, ovaj se reper prihvatio kista i počeo slikati, držeći pritom blizu sebe tri seksi i vrlo oskudno odjevene mlade dame koje su mu neslužbene asistentice. Snoop, stvarno si stari pas!

snoop 3 snoop 2 snoop 1

Slikanje mi daje emocije kakve mi ništa drugo ne daje. Mogao bih plakati dok slikam. Mogu se smijati dok slikam. Mogu biti ozbiljan dok slikam. Nemam parametara.“, kaže Snoop o svojoj novoj zanimaciji, a nama se pojavljuje jedno 600 upitnika nad glavom. Onda se sjetimo da je frajer prije ove izjave vjerojatno zapalio svoju 34. pljugu taj dan i da priča totalne nebuloze o nekakvim emocijama i parametrima, ali prokleti mi bili ako ne bismo htjeli jedanog originalnog Dogga da nam visi na zidu spavaće sobe! Tko zna, zna…

TAGOVIjoint marihuana pljuga rap reper slikanje snoop dogg Snoop Lion trava umjetnost

Komentiraj