Igre

Blame it on the Satan

Aside Banners

Sotona je glavni krivac što biblijska igrica nije skupila 100 tisuća dolara

Piše , Objavljeno

Kada iz bilo kojeg razloga ne uspijete u nekom svom naumu, nemojte kriviti sebe i pokušati popraviti greške koje ste radili, već sve svalite na najvećeg gada na svijetu: Sotonu!

biblija

S obzirom na to koliko se njegovo ime u posljednje vrijeme spominje za svaku, pa i najveću sitnicu, Sotona je jedan stvarno zaposlen gad. Osim što stoji iza ratova, gladi, mučenja, siromaštva i nepravde, mora se baviti i mikromenadžmentom, pa tako vabi slabe i prljave duše muškaraca pripijenim ženskim tajicama, namjerno svaki put sjebe zadnji par na tiketu i naravno, sprječava trash biblijske akcijske RPG naslove da budu izdani.

Upravo je to glavni razlog što Bible Chronicles: The Call of Abraham nije uspio skupiti 100 tisuća potrebnih dolara svojom Kickstarter kampanjom, barem ako se pita Richarda Gaeta i Martina Bertrama iz tvrtke Phoenix Interactive. Krivac za 80 somova koji još uvijek nedostaju nikako ne leži u činjenici što sama igrica izgleda grafički inferiornije od većine naslova iz 2001. godine ili što je AKCIJSKI RPG u kojem kao Abrahamov frendić pratite njegove dogodovštine i pritom u duhu pravog kršćanstva š’ćapom ubijate nedužne živine (ništa ne kaže “Bože moj” bolje nego kad batinom zatučeš najopakije živo biće na Zemlji: zeku), bludnice i nevjernike. Ne, to nikako ne može biti razlog propasti ovog projekta. S druge strane, Sotona je idealni kandidat i uvijek omiljeni dežurni krivac!

Bible Chronicles: The Call of Abraham – promo trailer:

Ako Sotona usmjerava svoje resurse kako bi spriječio, odgodio ili potpuno uništio ovaj projekt, mislim da to znači da on predstavlja prijetnju za njegovo kraljevstvo“, rekao je Ken Frech, duhovni vođa ove skupine gejmerskih stručnjaka. “Očekivao sam da nešto ovakvo ima pozadinu duhovnog ratišta. Pogledajte samo primjere uplitanja demonskih sila iz Svetog pisma. To je stvarnost. Mnogi Amerikanci više ne vjeruju u takve stvari, ali to ne mijenja stvarnost.

Kao i obično, kada ne možeš naći žrtveno janje za neuspjeh svojeg proizvoda ili usluge, okrivi vrhovno utjelovljenje Zla, jer ako ništa drugo, možda neki bogati kršćanin s hrpom krivnje i bogobojazni vidi ovaj poziv upomoć, pa odluči odriješiti kesu i spasiti cijeli projekt. Naravno, na kraju se vjerojatno ne bi niti okušao u igranju same igre jer se očito radi o teškom smeću, ali bi bome pokazao Sotoni kako se vodi borba pravednika!

bible chronicles

Pošto to ipak nije slučaj, Bible Chronicles će dogledno vrijeme biti na ledu, tako da ćemo se morati nekako snaći bez prikaza Abrahamove kopulacije sa služavkom ili žrtvovanja vlastitog sina jer je “glas od Boga tako naredio“. Nema veze, imamo mi i drugih načina kako se boriti protiv demonskih sila. Đavao: Žetelac duša se neće odigrati sam!

TAGOVIabraham biblija igrica kršćanstvo sotona video igrica vjera

Komentiraj