Film i TV

Svemirska šica

‘Space Jam 2’ s LeBronom Jamesom? San bi možda mogao postati stvarnost!

Piše , Objavljeno

Nagađanja o snimanju nastavka kultnog Space Jama traju već godinama, ali izgleda kako su se sada kotačići napokon počeli okretati i to prvenstveno oko LeBrona Jamesa!

space jamBila je to 1996. godina, Michael Jordan je bio na vrhuncu slave, a tehnologija je toliko napredovala da se moglo vrlo ugodno spojiti digitalno/animirano sa stvarnošću pa je tako nastao Space Jam, campy SF komedija koja je u narednim godinama stekla kultni status i nevjerojatno gorljive fanove. Dugo se nagađalo o mogućnosti snimanja nastavka, nabacivalo se s imenima tada poznatih NBA igrača, ali sve je to bilo nedorečeno dok na tron nije došao King James, ponajbolji košarkaš u povijesti i čovjek čija je karizma uistinu mogla isfurati film o vanzemaljcima koji putem košarkaškog meča pokušavaju osvojiti Zemlju.

Space Jam – trailer:

LeBron James je tako prije dvije godine na Twitteru priznao kako bi bilo genijalno da se snimi Space Jam 2 i da on u njemu glumi, a sada bi mu se to stvarno i moglo ostvariti. Osim što svi hvale njegovu ulogu u hit komediji Trainwreck, jučer je potpisao ugovor s tvrtkom Warner Bros. koji uključuje snimanje filmova, televizijskih serija i digitalnog materijala. Kako je Warner Bros. vlasnik Space Jam franšize, jasno je kako su mnogi fanovi u ovom udruživanju odmah vidjeli mogućnost snimanja nastavka.

Njihove je sumnje i nadanja dodatno potpirila prošlomjesečna vijest da je Warner Bros. zatražio nove trademarkse za Space Jam što svakako znači kako namjeravaju nešto učiniti s tim filmskim svijetom, a uz Jamesov potpis stvarno nije teško zbrojiti dva i dva. Možda je sve to patka i LeBronu uvale neku katastrofu s Adamom Sandlerom, ali mi smo vječni optimisti pa se nadamo najboljem završetku ove priče! Još kad bi nekako dobili Billa Murraya

TAGOVIkultni film lebron james Michael Jordan space jam Warner Bros

Komentiraj