Zabava

Nama se sviđa!

Aside Banners

Spaljena komičarka Amy Schumer je naljutila Disney svojim seksi Star Wars fotkama

Piše , Objavljeno

Provokativna, kontroverzna i trenutno ludo popularna komičarka Amy Schumer odradila je genijalni fotoshooting za GQ, ali nisu svi bili zadovoljni konačnim rezultatom.

amy 3Plavokosa komičarka bez dlake na jeziku Amy Schumer trenutno uživa u najboljim danima svoje karijere. Njezin je show nominiran za čak četiri Emmya, a ovaj joj tjedan izlazi i prvi film u kojem igra glavnu ulogu, Trainwreck. Sudeći po kritikama i prvim rezultatima s kino blagajni, biti će to jako veliki uspjeh pa Amy koristi apsolutno svaku moguću priliku da se promovira i da se o njoj priča. Najčešće se radi o genijalnim spačkama koje radi svojim poznatim i manje poznatim kolegama, ali nije joj strano nabaciti kakav provokativni fotoshooting, što je nedavno učinila i za časopis GQ. Mora se priznati, jako zanimljive fotke!

amy 1 amy 2 amy 4 amy 5

Naravno, njezino korištenje Star Wars ikonografije u manje ili više seksualnim aluzijama nije najbolje sjelo LucasFilmu odnosno njihovom vlasniku Disneyu, koji kao “obiteljska tvrtka” ne može baš olako prijeći preko svjetlosnog mača u ustima i sisanja C-3PO prsta. Iako su i Schumer i GQ vrlo jasno naglasili kako se radi o simpatičnoj šali koja može samo pomoći promidžbi obje strane, LucasFilm je na Twitteru objavio vrlo zanimljivu poruku: “LucasFilm i Disney nisu odobrili, sudjelovali u ili podržali neprikladno korištenje naših likova na ovakav način.” Njihova je pozicija jasna, ali sumnjamo kako fanovi imaju išta protiv…

TAGOVIamy schumer disney GQ lucasfilm smiješno star wars

Komentiraj