Film i TV

Ludnica na Sjeveru!

Banner 300

SPOILER ALERT: Najsmješnije i najogorčenije reakcije na zadnji nastavak Game of Thronesa

Piše , Objavljeno

Zadnji nastavak proslavljene serije zapalio je društvene mreže, te su tisuće i tisuće fanova odlučile podijeliti svoje mišljenje sa svijetom. UPOZORENJE: vjerojatni spoileri!

igre prijestolja

One koji sinoć nisu gledali Game of Thrones iz bilo kojeg razloga (kakav god bio, ne valja!), upozorenje su mogli vidjeti već dva puta, ali evo i treća sreća za one kojima je promaklo. Dakle: UPOZORENJE! WARNING! WARNUNG! Sljedeći tekst sadrži vrlo velike spoilere i ne bi ga trebao čitati nitko koga baš zanima što se to dogodilo, a nije gledao seriju/nastavak ili čitao knjigu! Tri put smo upozorili, a u našem selu je to i zakonski dovoljno da se određena stranka (Idesh!) razriješi svake odgovornosti za moguće ‘nezgode’.

igra prijestolja

A sada, ‘Red Wedding’! Oni koji su čitali knjige vjerojatno su znali što slijedi, no svi znamo da knjiga danas čovjeku nije baš najbolji drug. Uglavnom se rađe čekaju filmska ili TV ekranizacija, a tako je i s popularnim Game of Thrones, pa ne čudi da je velikom broju gledatelja (prek)jučerašnji nastavak bio apsolutno šokantan. Teško nam se sjetiti kada je zadnji put neki TV segment izazvao takvu pompu na internetu, ali razne društvene mreže i portali prepuni su komentara oduševljenih, ljutitih ali i humoristički nastrojenih fanova. Mi vam prvo donosimo 20 najogorčenijih, a zatim i 20 najsmješnijih komentara na najepskiji nastavak Game of Thrones još od onog nemilog obezglavljenja Neda Starka!

20 najogorčenijih!

igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja

 

20 najsmješnijih!

igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja igre prijestolja

TAGOVIGame of Thrones hbo Igra prijestolja

Komentiraj