Zabava

Sly i Švarci u igri

Aside Banners

Stallone i Schwarzenegger napokon zajedno u filmu Escape Plan

Piše , Objavljeno

Iako su već desetljećima među najvećim filmskim akcijskim zvijezdama, ove dvije legende se nikada nisu susrele na velikom platnu. Do sada!

escape plan

Istina, filmski puritanci neće nam dati da zaboravimo Švarcijev cameo u Stalloneovim Expendablesima 2, ali takvu ulogu teško možemo smatrati nečim ozbiljnijim. Ono što je svaki ljubitelj akcića, a i barem jednog od ove dvojice nabildanih old timera, htio vidjeti prije svoje smrti jest zasigurno film u kojem njih dvojica, ruku pod ruku, kikaju es. Nije baš da smo željeli čekati dok ova dvojica uđu u svoje kasne šezdesete i moraju si spašavati uzdrmane karijere, ali bolje ikad nego nikad!

Tako nam je, nakon godina i godina pregovaranja i dogovaranja, napokon stigla toliko očekivana suradnja Stallone – Schwarznegger, u filmu o zatvorskom projektantu Rayu Breslinu (glumi ga svjetski poznati talijanski pastuh znan kao Rocky ili Rambo), kojemu netko s vrha smjesti kajlu, te ostane zarobljen u najsuvremenijem zatvoru na svijetu. Kojeg je on sam projektirao! No uz pomoć zatvorskog druga Swana (utjelovljen likom i djelom austrijskog bodybuildera i oriđinl Conana, koji se u slobodno vrijeme bavio guverniranjem), Ray će pokušati pobjeći iz te superćuze, naći onu ili onoga koji mu je smjestio, i obojati zidove njegovom krvlju. Stallone style!

Escape Plan – Trailer 1:

Ne čini se loše, moramo priznati. Nakon razočaravajućeg Stalloneova Metka u glavu i Švarcijevog Last Standa, ovo je prilika da stari konji pokažu da još uvijek imaju snage za uhvatiti se u koštac s raznim Dieselima i Stathamima. Radnja filma zvuči intrigantno, biti će tu i podosta akcije, te par cool hollywoodskih faca (i onih koji misle da su face) u manjim ulogama, poput Jima Caviezela, Vincenta D’Onofria i 50 Centa. Film u kina dolazi 18. listopada, a pošto je od zadnjeg pravo dobrog buddy-buddy zatvorskog akcića prošlo više od 20 godina (naravno, govorimo o Tango & Cashu), Escape Plan ćemo definitivno morati pogledati.

TAGOVIakcijski film arnold schwarzenneger escape plan sylvester stallone

Komentiraj