Zabava

Sve ide po planu

Aside Banners

‘Star Wars: Episode VIII’ odgođen, ali nema razloga za paniku

Piše , Objavljeno

Iako su iz Disneya najavljivali kako ćemo osmi nastavak Star Wars sage gledati već u svibnju iduće godine, sada je odlučeno kako će to ipak biti šest mjeseci kasnije.

star 1Nitko nije niti sumnjao kako će Star Wars: The Force Awakens biti najveći blockbuster godine, ali izgleda kako je Disney i LucasFilm ipak iznenadilo sada već 1,9 milijardi dolara zarade (a ta brojka i dalje raste) te su morali napraviti neke preinake oko rasporeda i premijere osme epizode. Star Wars: Episode VIII je tako bio najavljen za 17. svibnja 2017. godine, a sada je službeno potvrđeno kako se premijera pomiče na 15. prosinca 2017. godine. Na svu sreću, nije riječ o nikakvim problemima što se tiče same produkcije, već je stvar u tome da Disney želi izvući maksimum iz idućeg nastavka, a najbolji način za to jest ponoviti iste korake kao u slučaju Star Wars: The Force Awakens, što dakako uključuje i termin puštanja u kina.

star 2

Inače, scenarist/redatelj osmog nastavka Rian Johnson se opasno sprema za početak snimanja u Londonu, a na okupu će se ponovno naći Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Mark Hamill, Carrie Fisher i ostatak manje ili više poznatih faca. Od novih lica koja će se pridružiti ekipi svakako valja izdvojiti Benicia Del Tora, a za druge ćemo informacije ipak trebati još malo pričekati. Ovaj pomak u rasporedu je s druge strane otvorio prostor za Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales, peti dio zgoda i nezgoda gusara vođenih Johnnyem Deppom, koji će zauzeti mjesto u svibnju umjesto Star Warsa. Fanovi najveće svemirske opere svih vremena pak ne moraju očajavati što će iduću epizodu moći gledati tek za dvije godine, jer već ove zime u kina dolazi prvi spin-off, Rogue One: A Star Wars Story. Nema brige, Disney se brine o nama i našim potrebama!

TAGOVIpremijera ratovi zvijezda rogue one star wars star wars: episode VIII the force awakens

Komentiraj