Film i TV

Ne znamo što mislimo

Banner 300

Stara kuka Christopher Lambert najavio snimanje novog ‘Mortal Kombata’

Pomalo nas je šokiralo da je Christopher Lambert uopće živ, a pogotovo da planira glumiti u novom nastavku Mortal Kombata. Zašto i zašto?!

Piše , Objavljeno

Neki kažu kako je Christopher Lambert jedan od najgorih glumaca koji je ikada paradirao velikim platnom i malim ekranima, a taj netko sam ja i smatram kako biste trebali cijeniti moje stručno mišljenje. Ajde, treba mu se priznati kako ga je potrefio pokoji Highlander, Subway ili Mortal Kombat, ali ostalih 70 nastupa su uglavnom bili čista sramota. Dovoljno je reći samo Druids i optužba je rekla svoje. No, stara kuka Lambert se još uvijek trudi pokazati kako zna glumiti ili jednostavno treba lovu da plati struju pa tako najavljuje povratak u jednu od uloga koja ga je i proslavila.

Da, da… bog groma Raiden bi se mogao vratiti na veliko platno jako brzo i to u trećem nastavku Mortal Kombata, odnosno rebootu koji se već dobrih pet godina bezuspješno planira. Podsjetimo, prvi je Mortal Kombat snimljen davne 1995. godine i do danas ga se smatra jednom od najboljih ekranizacija video igara, a na svojih 18 milijuna dolara budžeta je zaradio finih 120-ak milijuna. Dvije godine nakon toga je snimljen katastrofalni Mortal Kombat: Annihilation koji je totalno propao, a jedan od razloga je vjerojatno bio izostanak Christophera Lamberta, kojem se navodno nije svidio scenarij, ali je prava istina bliža tome kako si je zabrijao kako je bolji od ovih dječjih gluposti i kako može glumiti u ozbiljnim filmovima… a nije i ne može!

mortal 1

No sada, 20 godina nakon posljednjeg filma i u eri kada Mortal Kombat igrice doživljavaju svoju drugu mladost, možda bi stvarno i mogli gledati novi nastavak. Lambert je navodno već u pregovorima, a u nedavnom je intervjuu povodom 4K reizdanja originalnog Mortal Kombata odao i malenu sitnicu o radnji tog potencijalnog reboota: “Putovati ćemo kroz vrijeme, ali na jedan uistinu poseban način. Zamislite tako likove koji se bore usred Londona i onda whoosh, razbiju se prozori, a oni se nađu na haubi taksija u New Yorku!” Zvuči zanimljivo i vrlo skupo, a ako uistinu krenu ovim smjerom, možda se potrefi nešto stvarno vrijedno gledanja!

TAGOVIchristopher lambert mortal kombat reboot

Komentiraj