Zabava

ready2rumble

Aside Banners

Stiže Fight Club – zahvaljujući Tysonu i Jakeu Paulu, gledat ćemo boksačke borbe slavnih sa Snoop Doggom u glavnoj ulozi

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Sama borba boksačkih legendi Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr. možda nije oduševila obožavatelje sporta, ali je privukla daleko veću publiku nego stvarni boksački mečevi.

Legende sporta se vraćaju iz mirovine da se potuku u ringu? Naravno da će se svi priključiti pa i njihova baba. Uvod u samu borbu je bila još jedna borba – ona između Youtube zvijezde Jakea Paula te nekadašnje NBA zvijezde koja očajnički želi svaku zraku svjetala reflektora Natea Robinsona u kojoj je niski Robinson izvukao kraći kraj (morali smo).

Recite štogod želite – ali interes je prisutan, publika je velika, medijski napisi su pretrpani s ova četiri imena. Okej, pet imena. Snoop Dogg je također bio uključen kao komentator i najavljivač. Svačiji najdraži ujak je itekako profitirao od medijske popraćenosti. Nije da mu treba, on živi najbolje što zna, ali će sada biti uključen u The Fight Club, seriju događaja u kojima će se slavni boriti u ringu.

Podsjeća nas istovremeno na djetinjstvo i stop-motion animiranu MTV-jevu seriju Celebrity Deathmatch, ali i egzibicionizam borbi s početka dvadesetog stoljeća gdje su se borili ljudi i medvjedi. Neće tu biti tko zna kakve vještine, ali gledanost je zajamčena.

Još jedna hip hop legenda je bila upletena u bizarnu poslovno-sportsku ideju – Ice Cubeov projekt lige 3 na 3 pod nazivom… wait for it… BIG3 u kojoj igraju umirovljene NBA zvijezde iz različitih era je privukao interes publike, ali to i dalje nije mainstream kao ovo što će Snoop Dogg u suradnji s platformom Triller odraditi.

Uostalom – tko ne želi vidjeti omraženu Youtube zvijezdu kako dobiva po lampi? To nije bio slučaj ovaj put, ali smo sigurni da kombinacija nasilja i kulta celebrityja donosi puno toga na stol.

To će biti vjerojatno jedini event na kojem će glavna njuška srolati blunt i zapaliti dok vodi program. Osim Snoop Doggovih zabavljačkih i voditeljskih vještina, sigurno će ovoj boksačkoj ligi pomoći i Snoopova poznanstva. Nema s kim ovaj čovjek nije zapalio, dobar je apsolutno sa svima i njegova uloga će pomoći ovom projektu da zaživi. Organizatori su sa Snoopom itekako pogodili *vatrica emoji*, zamisli da su uzeli Ja Rulea *vatrica festival*.

Iako – voljeli bismo vidjeti Ja Rulea u ringu. Sad kad već razmišljamo o tome, sigurni smo da će se to i dogoditi.

TAGOVIboks jake paul mike tyson snoop dogg streaming the fight club youtube