Film i TV

Idioti se vraćaju!

Aside Banners

Stiže nastavak legendarne komedije Glup i gluplji

Piše , Objavljeno

Nevjerni Tome mogu odahnuti, jer napokon su objavljene prve prave fotke sa snimanja dugo očekivanog nastavka hit komedije Glup i gluplji.

glup i gluplji 2

Dvadeset je godina prošlo od kada je Glup i gluplji pokorio svijet, postao najbolji blesavi film svih vremena, te svoje glavne glumce, Jima Carreya i Jeffa Danielsa, lansirao u zvjezdano hollywoodsko nebo. Tko bi stoga rekao, da će toliko godina nakon originala, ova dvojica pristati na snimanje nastavka (Dumb and Dumberer iz 2003. ne smatramo pravim nastavkom)?! Dovraga, pa Daniels je prije 3 dana dobio Emmya za najbolju mušku ulogu u dramskoj seriji (The Newsroom)! Da, na momcima se itekako vide godine i možda im to trenutno nije najbolji potez u karijeri, ali this shit is happening!

glup i gluplji 2

Jim Carrey je tako na međumrežje poslao nekoliko fotki sa snimanja, od kojih je jedna krupnjak njegovog legendarnog, okrhnutog zuba, dok na drugoj on i prijatelj mu pokušavaju čitati dječju knjigu How Rolland Rolls, koju je, vidi čuda, napisao sam Carrey. Da, da, profići znaju kako napraviti efikasnu duplu promidžbu.

glup i gluplji 2

glup i gluplji 2

Osim Carreya i Danielsa, u filmu će se pojaviti i Rachel Melvin, Kathleen Turner, Laurie Holden i Steve Tom, a režije će se ponovno prihvatiti neponovljiva braća Farrelly. Kada će se ovaj nesumljivi hit pojaviti u kinima, još je velika nepoznanica, ali već i ove fotke, te činjenica da se film zove Dumb and Dumber To (nije tipfeler, već pametna igra riječi), daju nam nadu u pošteno pišanje od smijeha.

TAGOVIbraća farrelly dumb and dumber 2 glup i gluplji 2 jim carrey komedija

Komentiraj