Zabava

Samo pozitiva

Aside Banners

Stiže Peanuts film! Charlie Brown, Snoopy i ostatak ekipe u prvom traileru

Piše , Objavljeno

Jedan od najpopularnijih strip junaka svih vremena i njegova ne manje poznata družina uskoro će dobiti svoj peti dugometražni film, a evo i prvi trailer.

peanuts

Iako kod nas nije stekao neku pretjeranu popularnost, Peanuts se može smatrati jednim od najznačajnijih, najraširenijih i najpopularnijih stripova svih vremena. Plejada likova iz pera crtača Charlesa Shulza, među kojima su definitivno najpoznatiji glavni junak Charlie Brown i njego vjerni, nestašni bijeli bigl Snoopy, punih je 50 godina uveseljavala je generacije i generacije zaljubljenika u kvalitetan humor i žešću pozitivu, a do početka novog milenija i smrti Shulza, ovaj se dugovječni serijal proširio na sve medije i postao posao vrijedan nekoliko milijardi dolara.

Kako stripovi ne izlaze već 13 godina, a zadnji je film u kinima igrao još prije nego se većina nas rodila, bilo je za očekivati da će tvornica novca poželjeti malo osvježiti svoju ustaljenu franšizu i zaraditi još koji dolar više, a to je najbolje učiniti novim, petim po redu dugometražnim animiranim filmom. Naravno, u neizbježnom 3D formatu!

Peanuts 3D – trailer:

Moramo priznati da cijela ta priča u digitalnom obliku izgleda prilično bizarno, a već sada vidimo horde tvrdokornih fanova koji će nemilice pljuvati ovu novotariju. Strah je sasvim opravdan, ali vjerojatno je sve stvar navike, te ćemo na kraju dobiti jedan kvalitetan, zabavan i zanimljiv crtić.

Blue Sky Studios, koji stoji iza ovoga filma, u svojoj zbirci ima cijeli niz animiranih hitova, od kojih se posebno ističe Ice Age serijal, tako da sumnjamo da će ovaj put napraviti neku kardinalnu grešku. Na kraju krajeva, imaju vremena do 6. studenog 2015. godine da sve ispoliraju, a to će im valjda biti dovoljno…

TAGOVI3d animirani film charles shulz charlie brown crtić peanuts snoopy strip

Komentiraj